Premier League

A sereghajtó Leicesteren az újonc már csak nem fog ki, ugye?

  • Cipolla

Az utolsó helyezett Leicester, az utolsó előtti Nottinghamet fogadja. Tényleg veszélyben van Rodgers állása?

A nyolcadik kör zárómeccsét Leicesterben rendezik, ahová az újonc Nottingham látogat. Mindkét gárda szezonkezdete borzasztóan alakult, az utolsó két helyet jelenleg ők foglalják el a Premier League-tabellán. Az újonctól ez nem akkora meglepetés, de a Leicesternél mindenképp hidegzuhany. Egyelőre él a bizalom Brendan Rodgers felé, de egy újabb elszalasztott győzelem még tovább mélyíthetné a szakadékot. A találkozó esélyese a Leicester, ráadásul a fogadók is inkább bíznak a hazaiakban, így szép lassan csökken a Rókák szorzója.

3901017

Ha egy bajnokság két utolsó helyezettjéről beszélünk nem meglepő módon a védekezést kell első körben elővenni. A Leicester hét meccs alatt 22 gólt nyelt be, a Nottingham megúszta 17-tel, de mindkét mutató a legrosszabb háromban van (Borrnemouth 19 góllal ékelődik be közéjük), így nagyjából érhetjük, hogy mi a legfőbb probléma mindkét oldalon. A Leicester mentségére szólhat, hogy már összefutott az Arsenal, Chelsea, Manchester United, Tottenham négyessel, tehát a sorsolása igen kedvezőtlen a szezon elején. Persze mielőtt ezt emelnék ki legfőbb problémának, érdemes megjegyezni, hogy kikaptak hazai pályán a Southamptontól és a Brentforddal sem bírtak hazai pályán, így nem lehet mindent a sorsolásra fogni.

Azonban hiába a hét meccsen gyűjtött egy pont, két rúgott gólig négyszer is eljutott a Leicester már a szezonban.

A Nottingham oldalán sem sokkal jobb a helyzet, bár az első három körben összejött négy pont, azóta négy meccsen nulla pontot gyűjtöttek. A fő probléma nem a City vagy a Tottenham elleni fiaskó, hanem a két újonc elleni 3-2-es vereség hazai pályán az elmúlt hetekből. Ez a két zakó igen nehéz helyzetbe hozta a csapatot, miután két közvetlen rivális tépázta meg a csapat önbizalmát és hozta igen nehéz helyzetbe a Forestet.

Hiányzók a hazaiaknál kevésbé fájhatnak, miután a szokásos Ricardo Pereira, Ryan Bertrand duó nem lesz. Wilfred Ndidi viszont könnyen lehet, hogy visszatérhet a kisebb sérülése után. Dennis Praet játékára is van esély, miután edzett már az utóbbi napokban. A Forestnél Morgan Gibbs-White és Moussa Niakhaté sem lesz bevethető, de Scott McKenna játéka is egyelőre kérdéses. Előbbi két játékos hiánya biztosan fájni fog Coopernek.



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Nincs könnyű helyzetben egyik csapat sem, de a Leicester számára ez az este a kötelező győzelmek közé kell tartozzon. Ha ma nem nyernek a Rókák, könnyen lehet, hogy Rodgers sem ússza már meg, hiába van jelenleg még bizalom a menedzser felé. Úgy véljük, nekiugorhat a vendég csapatnak a Leicester, így már az első félidőben betalálhat a hazai együttes. Emellett pedig megrizikózzuk, hogy legalább két gólig eljutnak a hazaiak, így mindenképp Vardyék góljaiban látjuk potenciált hétfő estére.

{"headTitle":"Leicester - Nottingham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leicester gólok száma 1.5 felett","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Betalál a Leicester az első félidőben? - Igen","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901017] 2022-10-03 21:00:00 Leicester City - Nottingham Forestx;