Premier League

Folytatódik a Tottenham-show?

A londoniak az utóbbi hetekben pocsék formában lévő Nottingham otthonában vizitálnak.

Pénteken elstartol a Premier League 17. fordulója, a nyitómérkőzést pedig Nottinghamben rendezik, ahova a Tottenham látogat. A fogadóirodákban a vendégek számítanak esélyesebbnek, sikerüket ugyanis átlagosan bő 1.70-szeres szorzón ajánlják.

Csapathírek

A hazaiak pocsék formában várják a találkozót, ugyanis a november eleji, Aston Villa elleni sikerüket követően nem tudtak nyerni. Zsinórban négyszer is kikaptak ezt követően, hiszen a West Ham (2-3), a Brighton (2-3), az Everton (0-1), majd a Fulham (0-5) is lenyomta őket. Az elmúlt hétvégén viszont némileg sikerült javítaniuk, ugyanis Wolverhamptonban pontot csináltak, ahol 1-1-re végeztek. 

Az eredménytelenségnek köszönhetően ugyanakkor még mindig a 16. helyen tanyázik a Forest, továbbá öt pontot ver a 18., már kiesést érő pozícióban lévő Lutonra.

Hiányzok terén nincs sok változás a piros-fehéreknél, minden bizonnyal ezúttal is Awoniyi, Aurier és Murillo marad ki tőlük.

A Tottenham viszont úgy fest, hogy kezd kijönni a gödörből. Október végéig ugyanis veretlen volt a csapat, ám aztán zsinórban háromszor is kikapott (Chelsea, Wolves, Aston Villa), majd 3-3-as döntetlent hozott össze a Manchester City otthonában. Ekkor mindenki azt hitte, hogy Postecoglouék ismét megindulnak, ám pár napra rá 2-1-re kikaptak hazai pályán a West Ham ellen.

Azonban vasárnap ismét régi önmagukat idézték, 4-1-re múlták felül a Newcastle együttesét (4-0 is volt az állás, a Szarkák a 91. percben tudtak szépíteni), vagyis ismét bizakodhatnak Észak-Londonban. Az utóbbi sikernek köszönhetően egyébként a Tottenham megtartotta ötödik helyét, az éllovas Liverpooltól pedig hét egységre volt lemaradva a hétvége előtt.

A fővárosaiknál ugyanakkor továbbra is sok a hiányzó, pénteken is Perisic, Bentancur, Van De Ven, Maddison, Sessegnon, Solomon, Dier és Whiteman is biztosan kimarad, igaz, ők már régóta maródiak. Annak viszont nagyon örülhetnek, hogy a visszatérő Richarlison egyre többet vállal, a Newcastle ellen például már kezdő is volt, s kétszer be is talált.

Mire érdemes fogadni?

Az elmúlt szezonban a felek háromszor találkoztak, s ugyan a ligakupában a Nottingham hazai pályán 2-0-ra nyert a Tottenham ellen, a bajnokságban oda-vissza a Spurs győzött, idegenben 2-0-ra, míg hazai pályán 3-1-re.

Az előjelek alapján pedig most is a vendégeknek áll a zászló, vagyis nem volnánk meglepődve, ha Postecoglouék ismét három ponttal gazdagodnának, így nem vitás, hogy véleményünk szerint erre éri meg fogadni.

Ezen tippünket pedig turbózva, vagyis gólokkal megspékelve is ajánlatos lehet játékba küldeni. Az idei Spurs ugyanis a kőkemény támadófutballt erőlteti, ha pedig a "V" mellé a több, mint 2,5 gólt is odatesszük, akkor pedig már közel 2.50-szeres szorzót kaphatunk.


✅ Tipp #1: Tottenham @ 1.75

✅ Tipp #2: Tottenham + több, mint 2,5 gól @ 2.47

Fogadási határidő: december 15. 21:00