Premier League

Erős tippet találtunk a Newcastle hazai kötelezőjére

Gyenge formában van a BL-aspiráns Newcastle, így most már muszáj nyernie.

Newcastle-Nottingham mérkőzéssel kezdődik meg a Boxing Day-játéknap, amelynek csúcsmeccsét este rendezik meg a Manchester United és az Aston Villa között. Lássuk most, mi várható a St. James's Parkban!

Nem kis meglepetésre vereséggel hangolt a hazai találkozóra a Newcastle, amely az újonc Lutontól kapott ki. Eddie Howe csapatának hátránya így egyre nagyobb a top4-től, ahol ráadásul a top3 mellett az Aston Villa is helyet követel magának, immáron 10 pontos fórral a Szarkák előtt. A BL-kiesést követően az újabb bajnoki fiaskó már nagyon fájó lehet a United híveinek, de az idegenbeli teljesítményen sokat kell javítania Joelintonéknak. A Newcastle ugyanis idegenben mindössze 5(!) pontot szerzett, míg hazai környezetben a legtöbb bajnoki győzelme van.

A Szarkákhoz hasonlóan a Forest is vereséget szenvedett, igaz, Boly kiállítása miatt 10 emberrel játszotta a mérkőzést nagy részét a Nottingham. A Bournemouth ráadásul a 93. percben vitte be a győztes találatot a City Groundon, így mindössze 2 pontra van már csak a vonaltól Espirito Santo gárdája.

Hiába a United parádés hazai formája, 1.50 körüli oddson nem tudjuk kivenni az 1-est ezen a meccsen. Maradunk így a szögletes piacnál, ahol találtunk egy izgalmas ötletet. A két csapat az alsóházban helyezkedik el, ha az átlagokról van szó, a Forest például a második legkevesebb sarokrúgást végzi el a ligában. Ha pedig összeadjuk a csapatok átlagát, akkor is csak 8.3 körül vagyunk, így 10.0-s line-on ebben a tippben bőven van érték.


✅ Tipp #1: 10.0 szöglet alatt @1.97

Fogadási határidő: december 26. 13:30