Championship

Nyer még valaha meccset a Boro? - tipp a hétfő estére

  • varin

0-1-ek sorozata jellemzi a Boro formáját, úgyhogy akár pontos végeredményben is gondolkozhatunk.

Szegény Middlesbrough pocsék idényét rengetegszer megénekeltük már, de azért nem árt az önismétlés, így most is beléjük rúgunk egyet. Jonathatn Woodgate fiai hétfő este a Nottingham Forestet fogadják, amely számukra egy kötelező győzelem, még akkor is, ha reálisan csak a 4-5. hely megőrzése lehet cél.

{"headTitle":"Middlesbrough-Nottingham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Middlesbrough","odds":"2.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nottingham","odds":"2.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Nehéz látni, mibe is tud kapaszkodni jelenleg a sokkal szebb napokat megélt csapat. Zsinórban három 0-1-ből érkeznek, verte őket a Luton és a Barnsley is (vagyis a két, még mögöttük álló csapat), január 1-je óta pedig nem ízlelhették meg a győzelmet. Ráadásul a Wigan Athletic meglepetésre elvitte a három pontot Birminghamből és a Stoke is pontot szerzett a Luton ellen, az együttes visszaesett a 22., már kiesést jelentő helyre. Noha reálisan nézve van a Borónál három gyengébb csapat a Champóban, a helyzet egyre kilátástalanabb...

A rettenetes formáért nem nehéz elsősorban a támadókat okolni, a közel 300 perces gólínség mellett a Middlesbrough messze-messze a legkevesebb gólt szerezte a ligában. Woodgate gondjait tovább gyarapítja, hogy sérült az egyik csatára, Ashley Fletcher (34/8), így még nehezebb dolga lesz a támadó frontnak a liga egyik legjobb hátsó sora ellen.

Middlesbrough#eng-middlesbrough#5

"Egyszerűen muszáj, hogy Britt és Lukas előlépjenek és megmutassák, mire képesek. Szükségünk van mindenkire, hogy kijöjjünk a slamasztikából, de ugyanúgy készülünk, mint bármelyik másik mérkőzésre. Örülök, hogy hétfőn lesz a meccs, mert így még többet készülhetünk ellenfelünkre, azzal pedig egy pillanatig sem foglalkozunk, hogy mit mondanak körülöttünk, mert csak magunkkal kell foglalkoznunk" - nyilatkozta Woodgate.

Az említett csatárpáros, Britt Assombalonga és Lukas Nmecha tehát biztosan kezdeni fog, a hiányzók sora viszont távolról sem ért véget Fletcherrel. A fiatal támadó mellett Daniel Ayala (25/2) és Dael Fry (27/0) is hiányoznak majd, jóllehet, a Borónál a védelemmel eddig sem volt akkora gond.

A Nottingham csapatában egy igen hektikus rivális látogat a Riverside-ra, hiszen csak az év első napja óta a Forestnek győzelemből öt, döntetlenből négy, vereségből pedig kettő van. Grabbanék viszont idegenben jobban szerepelnek, így mondhatjuk, hogy ennek a találkozónak is esélyesei, amelyet az is alátámaszt, hogy fontosabb hiányzója nincsen Sabri Lamouchinak.

Minket elsőre azért megleptek az egál szorzók, a feleket 18 hely és 22 pont választja el a tabellán, ráadásul az elmúlt évek meccsei is inkább a Forest sikerét vetítik előre.

Alapvetően nem gondoljuk, hogy örökké tart majd a hazaiak pocsék formája, miként azt sem hisszük, hogy kiesési gondjaik lesznek, de közel egál oddson nem szívesen hagyjuk ott a vendégek biztonságos opcióval megfűszerezett sikerét.

{"headTitle":"Middlesbrough-Nottingham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nottingham DNB","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: Nottingham 1-0","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3066269] 2020-03-02 20:45:00 Middlesbrough - Nottingham Forestx;