Premier League

2.50-es szorzót néztünk ki a Liverpool bajnokijára

A Liverpool kötelező győzelemre készül, de a Nottingham akár okozhat kellemetlen perceket Szoboszlaiéknak.

Vasárnap kora délután már pályán a Liverpool, az alsóházi Nottingham ellen természetesen egyértelműen esélyes az Anfield Roadon a hazai alakulat. A bukmékerek is hasonlóan látják, nem sokat fizet a hazai győzelem ezen a párharcon...

A kisebb kisiklás után újra a győzelmek sorakoznak a Liverpool neve mellett, legutóbb hét közben az Európa Ligában a Toulouse volt az áldozat. A franciákat 5-1-gyel küldte haza Jürgen Klopp vegyes csapata, ugyanis a legjobbak közül többen pihenőt kaptak. Így volt ez Szoboszlaival is, aki a kispadon ülte végig csapata könnyed győzelmét, mindez azt is jelentheti, hogy jó eséllyel újra 90 percre készülhet a magyar válogatott játékos.

A Premier League-ben az Everton ellen volt egy kiszenvedett sikere a Vörösöknek, ezáltal a negyedik helyen tanyázik a gárda, vesztett pontok tekintetében háromra az éllovas Tottenahm mögött. A fontosabb játékosok közül Andrew Robertson és Curtis Jones nem bevethető, utóbbinak most fog lejárni a hárommeccses eltiltása.

A vendégek a 15. pozíciót foglalják el jelenleg a PL-ben, a 10 megszerzett pont pedig akár lehetne kettővel több is, ha a múlt héten nem szórakozza el a meccs végét a Forest. A Luton ellen ugyanis hiába ment 2-vel hazai pályán a gárda, végül iksz lett a vége, márpedig ezek a pontvesztések még akár sokba is kerülhetnek a szezon végén. Mindenesetre az elmúlt öt meccsen négyszer is ikszelt Gary O'Neil gárdája, így a stabilitása adott a gárdának.

Taiwo Awoniyi, Callum Hudson-Odoi, Divock Origi biztosan kimarad, Danilo, Felipe és Nuno Tavares pedig jó eséllyel nem léphet még pályára vasárnap.
 

Mire érdemes fogadni?


Több liverpooli csatár is bombaformában van, hiszen Szalah mellett Nunez is remekel ebben a szezonban, de Diogo Jota és Luiz Díaz is erős heteken van túl. Úgy gondoljuk, hogy ezt a támadó arzenált nem fogja tudni tartani a vendég védelem, azonban a tippünk, hogy úgy nyer a Liverpool, hogy mind a két gárda betalál. Erre 2.50-es szorzót kapunk, ami már bőven a játszható kategória, pláne, hogy 1.70 körül megy a mindkét csapat betalál opció a bukiknál...


✅ Tipp #1: Liverpool nyer és mindkét csapat betalál @2.50
 

Fogadási határidő: október 29. 15:00