Török foci

Nem hibázhat a Galatasaray, használjuk ki

A hétfői bajnokin még a sérüléssel küzdő Icardira is szükség lehet, de papíron nem kell aggónia a hazaiaknak.

Ahogy arról az utóbbi időben már többször is beszámoltunk, a török Super Ligben idén is két csapat küzd majd az aranyéremért. A Fener talán egy kicsit jobb formában van és jelenleg öt pont az előnye a Galatasaray előtt, amely ha nyer, akkor újra két egységre csökkentheti a különbséget. Pár nappal korábban Okan Buruk fiai csak 1-1-et értek el a Sivas otthonában, pedig ott is kinézett nekik a három egység, ezt kéne most gyorsan feledtetni.

Csapathírek
 

A siker érdekében a hazaiak mestere a török lapinformációk szerint még Icardit is bevetheti, aki az isztambuli derbin szenvedett még arcsérülést. Az argentin sztárcsatár maszkkal a fején futhat majd ki a gyepre, szolgálataira pedig nagy szükség van, hiszen 16 bajnokin 17 gólból vette ki a részét eddig (12 gól, 5 gólpassz). Buruk dolga így egy fokkal könnyebb lehet a hétfői bajnokin, de azért fontos kihagyók továbbra is vannak, hiszen Ziyech (Marokkó) és Bakambu (Kongó) az Afrika Kupán vitézkednek, Boey és Ayhan sérüléssel küszködnek, Aktürkoglu pedig eltiltott, helyén a 23 éves brazil Teté juthat szóhoz.

Az AFCON mondjuk a vendégeket is masszívan érinti, Carlos Mane, Olivier Kemen és Julian Jeanvier is elutaztak a tornára, Majid Hossein pedig Iránt képviseli az Ázsia Kupán. Cardozo és Uzodimma sérülés miatt nem léphetnek pályára, tehát a Kayserispor is felforgatott kerettel állhat majd ki.

 

Mire érdemes fogadni?
 

Ugyan a Galatasaray második csak a tabellán, de hazai viszonylatban eddig elsöprő teljesítménnyel áll az élen. A Rams Parkban eddig 9/9 győzelem áll a Buruk-csapat neve mellett, amely gólokat is elvétve kap csak saját közönsége előtt (23-6). A Kayserispor viszont nem túl acélos idegenben ahol mindössze háromszor tudott nyerni az idény során, ráadásul az utóbbi négy bajnokiját mind elveszítette. 

Minden sorozatot figyelembe véve eddig 40 alkalommal néztek farkasszemet a felek, a mérleg nyelve pedig masszívan a Galata felé billen, amely 23-szor győzedelmeskedett és mindössze négyszer kapott ki. Icardiék a Bajnokok Ligájában is megmutatták, hogy saját pályájukon milyen magas szintet képviselnek és a kihagyók ellenére mi ezúttal sima hazai sikert várunk. Főleg, ha tényleg játszik Icardi is, akinek gólját jelenleg csak 1.55 körül pakolhatjuk. Amit végül kinéztünk, hogy úgy nyernek az Oroszlánok, hogy ellenfelük nem talál be, ezt ugyanis az előzmények tükrében kissé túlárazták az irodák.


✅ Tipp #1: Galatasaray nyer + Mindkét csapat szerez gólt @2.32 

Fogadási határidő: január 15. 18:00