Bajnokok Ligája

Meglepő tippet néztünk ki a United meccsére

Az angolok szezonstartja finoman szólva felemás, a Galatasaray ellen viszont mindkét csapatnak nagyon kéne a három pont.

Fontos két pontot szórt el a Galatasaray az első körben a Köbenhavn ellen, így nem került nagyon nehéz helyzetbe a Manchester United a Bajnokok Ligája A csoportjában már az első kör után is. Manchesterben természetesen Erik ten Hag csapata a favorit, de a törökök jó formának örvendenek.

Nehezen akar beindulni a manchesteri szekér, a bajnokságban máris kilenc pont a lemaradás a listavezető városi rivális mögött, de ami nagyobb gond, hogy a negyedik helyhez képest is már hét pont a különbség. A bajnoki forma tehát elég silány, de a BL első meccsén is négy gólt kapott a Bayern München otthonában az angol gárda.

A 4-3-as vereség izgalmas meccset hozott, de az igazásghoz hozzátartozik, hogy Onana hibái ellenére is egyértelműen a németek irányították a találkozót.

Ráadásul a bajnoki sikerek is csak nagyon kiszenvedett sikerek eddig, csak alsóházi riválisokkal szemben (Wolves, Nottingham és Burnley) jött össze a három pont.


A Galatasarayt néhány szakértő akár a továbbjutás egyik várományosaként is kezelt a csoportkört megelőzően, de hidegzuhanyként jött a Köbenhavn elleni hazai 2-2, amivel két biztosnak tűnő pont ment a levesbe, ez pedig azt jelenti, hogy mindenképp szükség lesz idegenbeli bravúrra is a két nagy egyike ellen legalább. A két fél közül egyértelműen a United fogható jelenleg inkább, így kulcsmeccs vár a Galatára is.

A United problémáját a rengeteg sérülés is okozza, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Kobbie Mainoo, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Jadon Sancho továbbra sem bevethető, de Anthonyra és Ambrabatra már számíthat Ten Hag. A Galatasaray helyzete egyértelműbb, Kazimcan Karatas nem bevethető, míg Hakim Ziyech játéka kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó esélyese a Manchester United, de nehéz 90 percre számítunk, hiszen a forma egyáltalán nincs meg a Vörös Ördögöknél. A Galatasaray török csapathoz viszonyítva igen sportszerű társaság, így megkockáztatjuk, hogy nem fog több büntetőlapot kapni a vendégcsapat, mint a United. Az angolok idei 9 tétmeccsükből 7-szer is bejött volna ez a tippünk, látva, hogy a nyomás inkább Casemiroékon lehet, bejátsszuk ezt a tippet.


✅ Tipp: Ázsiai büntetőlapok: Manchester United +0.5 @1.85
 

Fogadási határidő: október 3. 21:00