Nemzetközi foci

Ezt tippeljük a Galata-Fener döntőre

A török futball két kirakatcsapata Ronaldóék stadionjában csap össze a török Szuperkupáért.

Egy Galatasaray-Fenerbahce mérkőzést nem kell különösen bemutatni, a világ egyik legnagyobb rivalizálása a két csapaté, akik most Szaúd-Arábiában, semleges helyszínen csapnak össze a Török Szuperkupa serlegéért. 

A két gárda december 24-én, tehát öt nappal ezelőtt meccselt egymással a bajnokságban, a 0-0-s döntetlen pedig azt jelentette, hogy továbbra is azonos pontszámmal állva vezetik a török bajnokságot. 

Ebből a szempontból nem is lehetne erősebb ez a Szuperkupa-döntő, hiszen a két aktuálisan legjobb csapat feszül egymásnak.

A kimenetel kapcsán nehéz jósolni. A két csapat 2023-ban három alkalommal találkozott egymással, ezeken a meccseken pedig két Galata-siker és egy remi született. Semleges helyszínen hajlunk rá, hogy a Galata most is el tudja kerülni a vereséget, ugyanakkor gólfesztivált egyáltalán nem várunk, hiszen ez egyfelvonásos finálé, ahol mindkét csapat a célfutballt erőltetheti. 

Két tippötletet osztanánk meg a meccsel kapcsolatban. Az egyik egy fogadáskészítős tipp, amelyben a Galata 1X és a kevés gólszámot mixeltük össze, a másik pedig egy szimpla gólszámos (ázsiai) fogadás, amely teljes egészében csak 4 vagy több gól esetében veszítene. 

 

✅ Tipp #1: Galatasaray vagy döntetlen+3.5 gól alatt @1.85

 

✅ Tipp #2: Gólok száma 2.75 alatt@1.62