Bajnokok Ligája

3 tippet is hoztunk a Bayern-Galatára

Reszkethetnek a törökök, hiszen a Bayern magasabb fokozatra kapcsolt az odavágó óta, így akár kiütés is jöhet.

A szerdai BL-játéknap egyik legegyértelműbbnek tűnő meccsét a müncheni Allianz Arenában rendezik. A sorozat csoportkörében rekordot rekordra halmozó Bayern újabb győzelmére még 1.20-as szorzót sem kapunk, amit annyira nem csodálunk, de lássuk, mire érdemes fogadni.

Mennyi minden történik a klubfociban két hét leforgása alatt...Az isztambuli első felvonás óta a Bayern München szégyenszemre kiesett a Német Kupában, ahol a második körben a harmadosztályú Saarbrücken kaszálta el. A dortmundiak már a hétvégi Klassiker előtt aggodalmaskodtak, hiszen az utóbbi években többször negatív Bayern-eredmény előzte meg a nagy derbit, a felbőszített Müncheniek pedig szétszedték a BVB-t. Ez most is így alakult, hiszen 4-0-ra darálták be az ősi riválist a saját közönsége előtt, Harry Kane pedig újabb mesterhármassal folytatta a parádézást, aki immár 17 gólnál jár a szezonban.

Azért kanyarodjunk vissza kicsit a Galata elleni első meccsre is, ahol gyakorlatilag a két félidő két különböző meccset hozott. Az első 45 perc alatt a törökök akár több góllal is vezethettek volna, amit jól mutat közel 2.0-es xG-jük és 16 kapura lövési kísérletük is. A végtelen rutinnal - és szerencsével - megáldott német sztárcsapat viszont állta a sarat, a második játékrészben pedig átvette az irányítást és a helyzeteit is könyörtelenül kihasználva végül simán nyert. Ez persze nem újdonság a sorozat ezen szakaszában,

a Bayern München ugyanis az utóbbi 37 BL-csoportmeccs egyikén sem talált legyőzőre, ez pedig nem meglepő módon rekord.

Ha ez a parádés trend nem szakad meg szerdán, akkor a bőrnadrágosok zsinórban a 16. alkalommal biztosíthatják helyüket az egyenes kiesés szakaszban. Ne felejtsük, hogy Müllerék jelenleg 16 meccses győzelmi szériában vannak a csoportkörben, legutóbb 2020-ban az Atlético elleni idegenbeli 1-1 alkalmával nem tudtak nyerni, egy masszívan felforgatott kerettel. Érdemes azt is megjegyezni, hogy az utóbbi hat török csapatok ellen megvívott európai kupameccs mindegyikét megnyerték, 21-2-es gólarányt hozva.

A hiányzók tekintetében nincs új a nap alatt, De Ligt továbbra sem bevethető, Kimmich viszont újfent a pályán lehet. A Dortmund ellen eltiltását töltő középpályás szereplése azért is érdekes, mert a Goretzka-Laimer páros remekül muzsikált a BVB ellen. A vendégeknél a veterán, elsőszámú kapus, Muslera és Ndombélé nem bevethetők.
 

Mire érdemes fogadni?
 

A Galatasaray is jól hangolt a szerdai megmérettetésre, de a Rizenspor és a Kasimpasa aligha említhető egy lapon a német óriással. Icardiék bánhatják, hogy otthon nem jött össze a pontszerzés, hiszen az Allianzban Kane-ék az utóbbi öt tétmeccsen 24 gólt (4.8-as átlag!) vágtak. Bőven benne van a pakliban az újabb kiütés is, tekintve hogy a bajorok az utóbbi 15/14 meccsen legalább két gólt vágtak és néhány rövidzárlatot leszámítva a védelem is egyre élesebben fest. 

Fő tippünk tehát egy kis hendivel megfűszerezett "H", ami mellé csapjuk a Kane-gólt is, aki átlagban kevesebb, mint 50 percenként talál be idén. Megfontolandó lehet egy kombinált fogadás Sanéra is, aki a BL-ben parádézik az utóbbi időben. Az újabb virágkorát élő játékos az elmúlt 19 Bajnokok Ligája összecsapáson 19 gólból vette ki a részét (11 gól, 8 gólpassz), így 1.50-ért nem tűnik rossz üzletnek az alábbi tipp. Még egy harmadik ötletet is hoztunk a meccsre, hiszen a Bayern vezeti a Bundesligát a korai gólok tekintetében - az első 15 percben már nyolcnál jár a rekordbajnok és Isztambulban is elég volt nyolc perc az első találatig.


✅ Tipp #1: Bayern -1 + Kane lő gólt @1.90
 

✅ Tipp #2: Sané gólt lő vagy gólpasszt ad @1.50
 

✅ Tipp #2: Gól a 20. percig - igen @1.88


Fogadási határidő: november 8. 21:00