Bajnokok Ligája

Ez a legjobb tipp a Galatasaray-Manchester Unitedre?

Könnyen lehet, hogy szerdán a Vörös Ördögök elbúcsúznak az idei évre a Bajnokok Ligájától...

Komoly rangadóval startol a Bajnokok Ligája csoportkör ötödik fordulójának szerdai játéknapja, ugyanis a Galatasaray a Manchester United együttesét fogadja. A fogadóirodák szerint teljesen háromesélyes a találkozó, igaz, egy hajszálnyival a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, akikre átlagosan bő 2.50-szeres szorzón lehet fogadni.

Csapathírek

Az ütközet komoly téttel bír az A jelű négyesben, hiszen a Bayern München már megnyerte a csoportot, azonban a második továbbjutó hely még kiadó, valamint a harmadik, Európa Liga szereplést érő pozíció is. Perpillanat a Köbenhavn áll a második helyen négy ponttal, a dánokat a Galatasaray követi szintén négy egységgel, majd az utolsó helyen kullog a Manchester United három ponttal. Avagy, ha a Vörös Ördögök kikapnak szerdán Törökországban, legjobb esetben is tavasszal csak az EL-ben szerepelhetnek...

A hétközi meccsre mindkét együttes jól hangolt. A hazaiak a szünet előtt kétszer is kapituláltak, előbb 2-1-re kaptak ki a Bayern München otthonában, majd ugyanilyen arányban veszítettek a Hatayspornál, ám szombaton 4-0-ra verték az Alanyaspor együttesét otthoni környezetükben, így pedig holtversenyben az élen állnak a Fenerbahcéval. 

Az angolok a koppenhágai 4-3-as vereséget követően éppen csak lenyomták a Lutont az Old Traffordon (1-0), majd két hét után, vasárnap, 3-0-ra nyertek az Evertonnál, aminek köszönhetően a hatodik helyre jöttek fel, s már csak hat egység a hátrányuk az éllovassal szemben a PL-ben.

A tét tehát hatalmas lesz a Rams Parkban, így a mesterek minden bizonnyal a lehető legerősebb gárdáikat vetik be. A Galatánál nem lesz hiányzó és eltiltott sem, ugyanakkor az MU-nál tengernyi kimaradó lehet. Sérülés miatt Lisandro Martínez, Eriksen, Malacia, Diallo, Casemiro, Mount és Sancho is biztosan kimarad, Rashford eltiltott, míg Evans játéka kérdéses, avagy akár kilenc játékosa (!) is hiányozhat Ten Hag mesternek...

Mire érdemes fogadni?

A felek manchesteri meccsét, október elején, a Galatasaray 3-2-re nyerte meg, avagy nem csak pontszámban van többje a törököknek, hanem egymás elleni összevetésben is jobban áll. Mivel már mindössze két kanyar van hátra a csoportkörből, a mostani fordulóval együtt, így a Vörös Ördögök győzelmi kényszerben lépnek pályára, pláne, hogy az utolsó kanyarban a bajorokat fogadják, míg a két legnagyobb ellenlábasa egymás ellen játszik...

Persze a törököknek sem jönne rosszul a három pont, sőt, ha nyernek, az utolsó körben elég a döntetlen számukra Koppenhágában a második helyhez, ráadásul ha az Old Traffordon sikerült győzniük, miért ne nyerhetnének Isztambulban is?

Avagy egy szoros, pattanásig feszült mérkőzést várunk, ahol nem kérdés, hogy büntetőlapokba érdemes fektetni. Pláne úgy, hogy az odavágó nyolc (!) büntetőlapot hozott, a játékvezető az a José Sánchez, aki kvázi két kézzel szórja a lapokat az ilyen kaliberű meccseken az utóbbi időkben, vagyis nagyon nagy esély van rá, hogy a felek ezúttal is minimum öt büntetőlapot összehozzanak, így mi 4,5-es határon overbe megyünk ezen a piacon.


✅ Tipp #1: Büntetőlapok száma 4,5 felett @1.86

Fogadási határidő: november 29. 18:45