Török foci

Lehet egy ekkora derbi országos 1-es?

A honi bukmékernél 10-ből 8 fogadó a Galatasaray győzelmét várja a Besiktas elleni isztambuli rangadón.

A Galata a favoritja az isztambuli rangadónak. - Fotó: Twitter

A koronavírus miatt a topbajnokságok szünetelnek, ám ahogyan reggeli cikkünkben ecseteltük, akad még néhány olyan ország, ahol nem állt le a fociélet. Ilyen például Törökország, ahol vasárnap ráadásul két rangadót is rendeznek. A Trabzonspor és a Basaksehir összecsapását már górcső alá vettük, ám legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik az isztambuli rangadó is, amelyen a Galatasaray és a Besiktas néz majd farkasszemet egymással. 

Előbbi a harmadik helyen tanyázik a bajnokságban, utóbbi viszont csak a hatodik, ugyanakkor mindössze hat pont választja el egymástól a feleket. 

A bukiknál valamivel a Galata az esélyesebb, ugyanis nagyjából 2.20-as oddson köthetünk fogadásokat a hazaiakra. A döntetlen 3.50-es, a vendégsiker pedig 3.20-as szorzóval kecsegtet.

Ami viszont meglepő, hogy a honi bukméker adatai szerint a tétek masszívan a Galatasaray győzelmére érkeznek.
 


Mint látható, 10 fogadóból 8 a hazaira tesz, míg a Besiktas győzelmében szinte egyáltalán nem gondolkoznak a Tippmixpro fogadói. 

Pedig fordított pályaválasztásnál, tavaly októberben 1-0-ra a Besiktas nyert. A kevés gólban egyébként ezúttal is lehet fantázia, hiszen a Galata az eddig lejátszott 25 forduló alatt a legkevesebb gólt kapta.

A trendek alapján a "mindkét csapat szerez gólt" opcióval is érdemes óvatos lenni, ugyanis zsinórban hat olyan összecsapásnál járnak, amikor csak az egyik fél tudott betalálni. 

Szerinted is országos 1-es ez a rangadó?