Ligue 1

Francia lapos kombival nyernénk a hétvégén

Biztonsági szelót állítottunk össze 3 hétvégi meccsből íme a tippek!

Visszatér a francia bajnokság is, újra elkezdődik tehát a pontvadászat a Ligue 1-ben. 17 forduló után a tabellát a PSG 5 pont fórral vezeti a Nice előtt, így tehát címvédés várható. De most lássunk egy biztonsági lapos kombit a hétvégi meccsekre!

Monaco-Reims

Az egyik legrutinosabb francia játékvezető, Francois Letexier vezeti ezt a találkozót. A BL-be vágyó és a stabil középcsapat találkozóján a hazaiak az esélyesek, de felhívnánk egy érdekes statisztikára az olvasók figyelmét. A Monaco a liga legkeményebb csapatának számít a maga átlagosan 2.47 sárgájával. A hercegségbeli gárda otthon sem fukarkodik a faultokkal, hiszen 8 meccsen 17 sárgánál tart. Letexier nem egy félős spori, így szoros meccsen bőven érkezhetnek a monacói figyelmeztetések is.

Rennes-Nice

A tavalyi és az idei meglepetéscsapat esik egymásnak szombaton este a Route de Lorient-ban, ahol a 38 éves Bastien Dechepy dirigál. Egyik csapat sem igazán durva idén, ketten együtt 3.52 lapot átlagolnak, a spori mérlege pedig 7 meccsen 21 sárga. Kombink ezen tippje 2018 óta nem volt vesztes, Dechepyvel pedig most sem lesz.

Lens-PSG

A forduló rangadóját a Lens ellen vívja a PSG, amely látszólag Luis Enriquével sem tudott igazán előrébb lépni. A bajnokságban persze nincs sok gondja Mbappééknak és a Szuperkupa is a fővárosban maradt. A Lens ellen is alighanem győzelem vár a csapatra, noha azért nem árt tudni, a hazaiak ebben az évezredben otthon még nem kaptak ki a PSG-től. Ezeket a meccseket összes 2 lappal hozta le a PSG, míg a Lens 9-cel. Tippünk most akkor veszítene, ha a párizsiak legalább kettővel több sárgát gyűjtenének.

 

Kombi: Monaco 1.0 sárga lap felett @1.26 + Rennes-Nice összes sárga 5.0 alatt @1.27 + Lens +1.0 sárga lap @1.22 --- @1.95