Ligue 1

Első az utolsó ellen, mégis majdnem 2,5-es az odds? Megpróbáljuk!

Francia bajnoki meccset pótolnak, mi pedig egy speciális ötletet szemeltünk ki erre a 90 percre.

Csütörtökön este pótolják a 12. fordulóból elmaradt Brest-Strasbourg találkozót, vagyis a 7. helyen álló együttes a 15. pozícióban lévővel csap össze - a címbeli felvezetés így nyilván nem erre vonatkozott. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp Stade Francis le Bleb-ben.

A formabeli különbség ugyanakkor egyértelmű esélyest ad a 90 percnek, hiszen a vendégek 7 meccse nyeretlenek, igaz, 3 döntetlen azért összejött a számukra ezen időszak alatt. A nyáron kinevezett Patrick Vieira csapata így már a kiesőhelyeket súrolja, és nem ártana néhány ponttal elszakadnia a veszélyzónától a gárdának.

Ezzel szemben a Brestnél túlélték a hullámvölgyet, pedig itt is volt némi pánik az öt nyeretlen meccs után. Viszont a tél már eredményesen indult, a Montpellier után a Clermont ellen is jött a W, de a brestiek következő meccsei is hozhatónak tűnnek.

Bár papíron a vendégeknek fontosabb a találkozó, most mi ebből a szempontból mégis a meglepetésre fogadunk, vagyis a több hazai sárga lapra.

Eric Roy gárdája ugyanis a legkeményebbnek számít a francia élvonalban, mind hazai pályán, mind összességében a legtöbb sárga lapot kapta a ligában, szám szerint 2.33-at és 2.54-et átlagosan. A Strasbourg viszont az ellenpólus, egyedüliként idegenben 1 sárgás alatti átlagot hoznak, de a 90 percre vetített 1.62 lap sem tűnik extrémnek - előbbi mutató persze ligaelső.

Természetes, hogy a bukik az idegenben játszó underdogtól várják a több kártyát, de talán ilyen szorzóknál bejátszható némi apróval az, hogy a Brest kapja a több sárgát.

 


✅ Tipp #1: Legtöbb sárga lap: Brest @ 2.47
 

Fogadási határidő: december 7. 20:30