Francia foci

Trófeával indíthatja az évet a PSG

Hazai pályán, egy kieső jelölt ellen szerezheti meg első trófeáját Luis Enrique a PSG vezetőedzőjeként.

Szerdán este a párizsi Parc de Princesben rendezik meg a Francia Szuperkupa döntőjét, amelyet a bajnoki listavezető és címvédő PSG és a Toulouse csapata vív majd meg egymással. Az esélyesek természetesen teljesen egyértelműen, hiszen a PSG győzelmét 1.20-1.30 körül lehet fogadni, míg a Toulouse meglepetéssikere akár 13-szoros pénzt is fizethet. 

A két együttes utoljára fordított felállásban augusztusban találkozott egymással és akkor 1-1-re végeztek a csapatok. Akkor még Luis Enrique csak ismerkedett a viszonyokkal, viszont a fél évvel ezelőtti állapotokhoz képest mostanra jóval kiegyensúlyozottabb a PSG. 

A sérülések persze továbbra is sújtják a keretet, Dembelé, Kimpembe, Navas és Mendes is maródi még, viszont Arnau Tenas ott lehet a pályán. 

A PSG a mostani szezonban mindössze egyetlen vereséget szenvedett el francia csapatok ellen, a Toulouse pedig 2016 óta nem tudta legyőzni a fővárosiakat. 

 

Ha nem egy kéthetes leállásból érkeznének a csapatok, akkor elég egyértelmű lenne, hogy a PSG hazai - akár hendikepes - sikerét gondolnánk egy kifejezetten erős tippnek, de azért egy pici bizonytalanság most azért van ebben a párosításban. Nagytétes tippünk erre a fináléra nincsen, viszont egy kombinált tippet megjátszhatunk, amely akkora lenne nyertes, ha a PSG nyerni tudna a rendes játékidőben és eközben a vendégcsapat - amely vélhetően alárendelt szerepet kap majd - több szabálytalanságot követ el Mbappéék ellen. 


✅ Tipp #1: PSG nyer + Toulouse több szabálytalanság@1.71

Fogadási határidő: január 03. 20:45