Sportfogadás

Addig alázta a buki a csapatot, amíg ugrott a szponzori szerződés

A Bordeaux-nál megunták a folyamatos élcelődést, így felbontották az együttműködést a bukival.

Rettenetes szezont fut a francia Girondins Bordeaux együttese, amely 17 ponttal jelenleg a 17. helyen szerénykedik a Ligue-1-ben, holtversenyben a 18. és 19. helyezett gárdával. Vladimir Petkovic csapata zsinórban négy vereséget szenvedett el, legutóbb a Rennes verte 6-0-ra a szebb napokat is megélt gárdát. A kínos fiaskó után nem várt helyről érkezett a támadás.

3626037

A Winamax nevű francia bukméker még 2021 augusztusában kötött szerződés a klubbal, az együttműködés pedig a 2023/24-es szezonig tartott volna. Arra azonban aligha gondolhattak a Bordeaux-nál, hogy így ér véget a közös munka. A Winamax ugyanis az elmúlt napokban több tweetben is porig alázta a kétségtelenül gyengén szereplő gárdát, amely után a Girondins-nél úgy döntöttek, elég volt ebből.

"Gratulálunk a Bordeaux csapatának, amely legalább 20 órája egyetlen gólt sem kapott."

"6-0. Djokoviccsal ellentétben a Girondins már készen áll az Australian Openre."

A kapcsolat lezárulta után pedig az alábbi tweet érkezett a bukitól: "Már legalább egy órája keressük a megfelelő védekezést a döntés ellen, de ahogyan a Girondins, úgy mi sem találunk jó védelmet...".

A szponzorcsere egyébként végül is happy enddel végződött, hiszen a klubnál a fogadóirodát egy jótékonysági szervezetre cserélték, amelyet pénzzel is támogatni fognak a jövőben.


Miért fogadj a Hathárom által ajánlott fogadóirodáknál?

 

  • A Hathármon kizárólag olyan bukmékereket ajánlunk, amelyekre magyar játékosok regisztrálhatnak és szinte kivétel nélkül elérhetőek magyar nyelven.
     
  • Az általunk ajánlott termekben általában kimagaslóan jó bónuszokkal kezdhetik meg a játékosok a fogadást.
     
  • Minden fogadóirodát alaposan tesztelünk, mielőtt bárkinek is kiajánljuk, ezzel biztosítva, hogy kizárólag megbízható, hiteles és magas reputációval rendelkező irodák jussanak el olvasóinkhoz.
     
  • Kiemelkedően fontosnak tartjuk minden irodának bemutatni az előnyeit és hátrányait, hogy mindenki képet kaphasson arról, hova miért éri meg befizetni.

 

igamingbusiness