Érdekesség

Őrizetben a PSG vezetőedzője, hamarosan bejelenthetik az utódját

A nizzai rendőrség pénteken őrizetbe vette Christoph Galtiert, a PSG trénerét rasszizmussal vádolják.

Sajtóbeszámolók szerint a nizzai rendőrség pénteken reggel őrizetbe vette a  Christoph Galtiert és fiát Nizzában. A Le Parisien beszámolója szerint a PSG francia trénért még a tavasszal vádolták meg azzal, hogy korábbi munkahelyén, a Nice-nél rasszista és diszkriminatív megjegyzéseket tett, a hatóságok pedig most ezek kapcsán hallgatják ki.

A történet egy fatális véletlennek, egészen pontosan kiszivárgott e-mailek alapján robbant ki, ezekben az elektronikus levelekben pedig arról volt szó, hogy Galtier annak idején a Nice-nél közölte a vezetőkkel, hogy márpedig ő nem akar muszlimokat és feketéket a csapatában, mert nem 'azok' illenek a város identitásába.

>Így tudod kikerülni a banki tiltást az online fogadóirodákhoz! <

Galtier tavasszal tagadta a vádakat és egy sajtótájékoztatót is összehívott, ahol közleményeben ismételte meg, hogy minden ellene felhozott vád hazugság.  Hogy mi lesz az ügy folytatása, azt egyelőre nem tudni, az viszont szinte biztos, hogy Galtiert a PSG meneszti a kispadról. Igazából csak a hivatalos bejelentésre kell csak várni, hiszen a szezon végén informálisan gyakorlatilag már meg is történt a búcsú. 

A PSG a nyáron nem tudta megtartani Lionel Messit, aki az Inter Miamihoz került, és nagyon úgy fest, hogy Kylian Mbappé is maximum az utolsó idényét tapossa majd Párizsban. Az új vezetőedző személyét illetően sokáig Julen Nagelsmann tűnt a befutónak, de a legfrissebb pletykák szerint mégsem a német, hanem Luis Enrique veheti át a PSG irányítását. A francia sajtó szerint a hispán szakember érkezését hamarosan bejelenti a PSG menedzsmentje.

 

{"headTitle":"Ligue 1 2023/2024 - Ki nyeri? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG ","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marseille ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lens ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Monaco ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lille ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}