Premier League

Sortűz alá veheti a Liverpool a Newcastle-t

Rangadót rendeznek új év napján a Premier League-ben, de a formák alapján nem kérdés, hogy ki az esélyes.

Új év napján fejeződik be a Premier League 20. fordulója, az pedig már most biztos, hogy a Liverpool zárja az élen a fordulót, hiszen vezeti a tabellát Jürgen Klopp gárdája. A Burnley ellen magabiztosan és sok helyzettel operáltak a Vörösök, annak ellenére is, hogy a kezdő elég felforgatott volt. Nem volt kérdés, hogy ki a jobb csapat a pályán, így két döntetlen után újra sikerült egyenesbe kerülnie a Vörösöknek.

A Newcastle oldalán nagy a baj, Eddie Howe irányítása alatt a legnagyobb krízist éli meg a klub. A legutóbbi hét meccsből hat vereség, a Boxing Dayen a Nottingham ellen pedig hazai pályán botlott. Kezd kipukkadni a keret, ami nem meglepő, hiszen a temérdek sérült okán pihentetni nem tud Howe, a játékosok pedig már messze nem tudnak azon a szinten játszani, mint az év elején.

A Newcastle-nek az elmúlt években kicsit a mumusa lett a Pool, az előjelek alapján ez kötelező hazainak tűnik. Azonban a Szarkák az ilyen rangadókon az elmúlt hetekben képesek voltak találni gólt, így nem a végeredményre, hanem az egyoldalú találkozóra fogadunk. 19.5 lövés felett várható a Liverpooltól, ugyanis a Klopp-csapat bemutatta, hogy képes dominálni, a támadók lövőkedve pedig aligha csorbult az új évre. A Newcastle részéről pedig láthattuk az elmúlt hetekben, hogy idegenben nem olyan ütőképes, így foggal-körömmel kényszerül védekezni az erős gárdák ellen.


✅ Tipp #1: Liverpool 19.5 lövés felett @1.94

Fogadási határidő: január 01. 21:00