Premier League

Ázsiai hendikepes tippet hozunk a Luton-Newcastle-re

A Newcastle orra alá is borsot tud törni az újonc?

Szombat délután pályára lép a Newcastle, a tavalyi negyedik helyezett a Luton otthonába látogat. Az újonc egy szívszorító meccsből érkezik, öröm az ürömben, hogy a szívrohamot kapó Tom Lockyert már kiengedték a kórházból, de természetesen a csapatkapitány nélkül kell játszania innentől a kiscsapatnak.

Sok szó nem érheti a ház elejét az elmúlt hetekben, hazai pályán kifejezetten veszélyes a Luton, az elmúlt hetekben a Manchester Citynek fordítania kellett, az Arsenal ellen pedig egy sokáig emlékezetes meccsen maradt csak alul, de két góllal még egyszer sem kapott ki.

A Newcastle oldalán a sérülések gyakorlatilag tönkreteszik a szezont, Eddie Howe gárdája hét közben a Ligakupából esett ki, miután a hosszabbításban egy óriási védelmi hibát követően egyenlített a Chelsea, majd a büntetőpárbajban kiejtette a Szarkákat. 14 játékosnak van sérülése, de 1-2 játékos akár már szombaton is visszatérhet, ettől függetlenül idegenben nem tudja azt a motivációt felvenni a fekete-fehér alakulat, ami a  PL-ben szükséges lenne.

Benne van ebben a meccsben a meglepetés, +1-es ázsiai hendikeppel a hazai jó választásnak tűnhet, hiszen a Szarkák idegenben egyedül a Sheffielddel szemben ugrották meg ezt a határt, a Luton pedig még senkitől sem kapott ki kettővel. Egyre fáradtabbak a vendégek, újabb kínkeserves meccs várhat Howe-ékra, pláne, hogy a legjobbak közül továbbra is több játékost kénytelen nélkülözni a menedzser.


✅ Tipp #1: Ázsiai hendikep: Luton +1 @1.74

Fogadási határidő: december 23. 16:00