Szavazás

Szerinted ki a jobb edző, Dárdai vagy Rossi?

Nehéz teljesen objektíven összehasonlítani a két trénert, de karácsony alkalmából azért feltesszük nektek a kérdést.

A magyar válogatott zsinórban a harmadik Európa-bajnokságára készülhet, hiszen mint köztudott, egyenes ágon vívta ki az indulási jogot a németországi kontinensviadalra. Ez nagyon is örvendetes hír, de nem volt mindig ilyen egyszerű a helyzet, hiszen évtizedekig lemaradtunk a nagy nemzetközi versenyekről.

Az áttörés 2015-ben jött el, amikor Dárdai Pál vette át a csapatot, akivel teljesen megváltozott a nemzeti együttes mentalitása. A Hertha legendája sikeresen vezette el a pótselejtezőig a csapatot, az utolsó feladatot pedig ugyan Bernd Storck vitte véghez, a kijutás kétségkívül (főleg) Dárdai érdeme volt.

A válogatott azóta több szintet is lépett, Rossi kezei alatt pedig olyan keret formálódott, amely ellen senki nem mehet biztosra. Az olasz szakemberrel a cél, hogy a magyarok a Németország, Svájc és Skócia által alkotott Eb-négyesből továbbjussanak majd, ez pedig aligha irreális gondolat.

Mindkét tréner ért el komoly szakmai sikereket, ez nem is vita tárgya, most viszont mindenféle statisztikai segítség nélkül a kezetekbe adjuk a döntést, szerintetek ki a jobb edző, Dárdai vagy Rossi?

 

 

 

 

Szerinted ki a jobb edző?x;