Bundesliga 2

Ennyiért reális lehet Dárdaiék ellen fogadni a Hannover otthonában

A 96-osok a berliniekhez hasonlóan a feljutásra pályáznak, hazai környezetben pedig még gólt is alig kapnak.

Pénteken nem csak a Bundesliga, hanem a német alsóbb osztályok is folytatódnak. A második vonalban rögtön magyar érdekeltség is lesz, hiszen a Dárdai Pál által edzett Hertha a Hannover otthonában lép majd pályára. A bukik elég óvatosan lőtték be az oddsokat, pedig a trendek azt mutatják, hogy inkább a "H" felé érdemes húzni, amely bőven 2-szeres felett fizet.

Ez némileg meglepő, ugyanis a közel 50 ezer néző befogadására képes Heinz-von-Heiden-Arena igazi erődítményként szolgált az utóbbi időben. Az elmúlt négy hazai meccsen 12 pontot gyűjtött a Hannover, ezalatt pedig 13 lőtt góljára mindössze egy válasz érkezett. A csapatnak még két hazai meccse van idén, ezeken pedig egyértelmű célkitűzés a győzelmi széria folytatása, ezt az együttest irányító Stefan Leitl is megerősítette. Fiai mindkét fronton remekelnek, hiszen 13 kör alatt még egy csapat sem jegyez több gólt náluk (26) és a hatékonyságban is élen járnak, hiszen ennek eléréséhez átlagban meccsenként csak hat pontos kapura lövésre volt szükségük.

A szebb napokat látott együttesben a védelem is nagyon rendben van, otthon eddig egyedül a Hamburg tréfálta meg őket, ám a feljutás top favoritja is csak egy kínkeserves 1-0-t hozott itt össze. A kapuban a csapat mezében több, mint 300 meccset játszó, a kapitányi karszalagot is viselő Zieler áll, de az évekig a Leipziget erősítő, korábbi német válogatott, Marcel Halstenberg is alapemberré vált rögtön első évében.

Utóbbi ráadásul már négy gólból vette ki a részét, ám kisebb érvágás, hogy a házi gólkirályi címre hajtó, már nyolc találatnál járó Cedric Teuchert továbbra sem bevethető, mellette Brooklyn Ezeh és Jannik Dehm játéka kérdéses. A vendég oldalon a két Dárdai, Palkó és Bence még mindig lábadoznak, de Dudziak sem léphet pályára.

A berliniek helyzetével a héten már foglalkoztunk, a felszálló ágban lévő csapat trénere pedig komoly elvárásokat fogalmazott meg a téli szünetig hátralévő időszakra. Addig még négy bajnoki van hátra, ezalatt 10 pontot célozna meg Dárdai a meglévő 17 mellé, tehát karácsonyig tilos a vereség. "Edzőként célokat kell kitűzni. Nem mondhatom, hogy boldogok vagyunk a tabella "senkiföldjén" Megbeszéltük, felírtuk a táblára, hogy melyik meccsen milyen pontszámot szeretnénk elérni. Ez megkönnyebbülést kell, hogy adjon, nem pedig gátlást. Nem szabad félelemmel játszani." - idézte a trénert a német Bild. Érdekesség, hogy egy évvel korábban a Werder Bremen 26 egységgel állt az év kezdetekor, a Muzsikusoknak aztán sikerült is a feljutás.

 

Mire érdemes fogadni?

A Bundesliga 2 a meglepetések melegágya szokott lenni, tehát itt sincs igazán van olyan eredmény, amin meglepődnénk. Az előzetesek alapján, főleg a 96-osok pazar formája miatt viszont inkább az 1X-szel tartunk, mellé pedig egy óvatos overt tettünk a tippünkbe. A Hertha meccsei jellemzően gólgazdagok, Dárdaiék utóbbi 11/10 bajnokiján legalább három gólt láthattunk, így 1.5 találat fölé húzni a pénteki csörtét nem tűnik olyan óriási vállalásnak.


✅ Tipp #1: 1X + 1.5 gól fölött @1.65

Fogadási határidő: november 24. 18:30