Német foci

A Muzsikusok a Hannover nótáját is elhúzzák!?

A Hannover pocsék formáját jól mutatja, hogy immár 13 meccse nem úszták meg kapott gól nélkül. Remek odds kilátásban.

A német élvonal 29. fordulójának nyitómeccsén a Werder Bremen a Hannover csapatának otthonában lép pályára. Két teljesen ellentétes formában és hangulatban lévő csapat találkozója lesz és a bukik valamint az előző eredmények alapján is sima vendéggyőzelem van kilátásban.

1x2    
Hannover Döntetlen Werder Bremen
2.75 3.40 2.35

A Werder úszik az önbizalomban hiszen zsinórban három győzelemmel a zsebben érkezik a meccsre és immár tíz ponttal helyezkednek a kieső helyek fölött. Figyelembe véve, hogy sokáig nem tudtak elmozdulni az osztályozó közeli pozícióból, hat körrel a bajnokság előtt lassan kijelenthető, hogy a biztosan bent maradók között lesznek.

Kruse és társai a legutóbbi öt meccsükön 13 pontot gyűjtöttek és jelenleg a második legjobb formában lévő csapatot alkotják a Bundesligában.

Persze ha egy üzlet beindul...Miért is állnának le, főleg, hogy pénteken a zsinórban ötöt bukó Hannover lesz az ellenfél. Igaz, hogy a szekerük otthon feltűnően jobban fut, az utóbbi hetekben a túráikon is tisztesen helytálltak. Plusz utóbbi öt idegenbeli meccsükön négyszer minimum két találatig jutottak!

Színre lépése óta kilenc hazai meccsen nem talált legyőzőre Kohfeldt, ezzel klubrekordot egalizált. fotó: Werder Facebook

Minden meccset meg akarunk nyerni és folyamatosan javítani a játékunk minden elemét. 

- tette világossá elvárásait a Frankfurt elleni csodás skalp behúzása után Florian Kohfeldt.

A Werder  mestere nem valószínű, hogy változtat a bevált formuláján, habár egy eltiltott és egy sérült alapember kiesett a védelemből, ami veszélyezteti stabilitásukat - ez azért kicsit aggasztó lehet a zöld-fehéreknek. Kihagyók tekintetében is a Hannover áll rosszabbul, Hübner, Jonathas és Prib sem játszat, pedig egytől egyig fontos elemei voltak a nemrégiben még jól menetelő csapatnak.

[2544173] 2018-04-06 20:30:00 Hannover 96 - Werder Bremenx

A Hannover újoncként remekül kezdte a bajnokságot, ám úgy tűnik hiába, tavaszra teljesen elfáradtak. Otthon kifejezetten jól szerepeltek, de jól mutatja a csapat kipukkadását, hogy az öt hazai zakóból négyet a legutóbbi öt meccsükön szedtek be és csak a szintén pocsék formában lévő Freiburgot tudták verni.

Hannover 96#ger-hannover_96#5

Andre Breitenreiter fiai mindössze egy sikert könyvelhettek el tíz meccs óta és először a szezonban a tabella utolsó harmadába csúsztak vissza. A RB Leipzig elleni 3-2-es zakó által hármat buktak egyhuzamban a HDI-Arenában, ilyen pedig legutóbb a 2015/16-os szezonban fordult elő amikor kiestek az élvonalból.

Egymás elleni eredményeiket nézve is a Muzsikusok állnak jobban, utóbbi nyolc párharcukon ötöt nyertek, kettőt remiztek és csak egyszer buktak. Ráadásul a legutóbbi két találkozójukon egyaránt négyet vágtak a vörösek hálójába.

  • Werder Bremen győz @2.35    
     
  • Vendég csapat góljainak száma 1.5 fölött @1.95     
[2544173] 2018-04-06 20:30:00 Hannover 96 - Werder Bremenx;