Bundesliga

Papíron könnyed meccsel búcsúzik a Bayern München

  • hatharom.com
megosztom

Azonban könnyen lehet, hogy a Hannover kemény dió lesz a bajorok számára, hiszen Guardiola csapatában rengeteg a sérült.

Aligha rendez fesztivált szombaton a Bayern München.

Noha a Bayern München az utóbbi hetekben rendre hozza a mérkőzéseit, a csapat mutatott teljesítménye enyhén szólva is elmarad a korábbitól. Mindez a rengeteg sérült számlájára írható, hiszen Pep Garudiola gyakorlatilag játékoskeretének felére nem számíthat manapság, a hétközi, Darmstadt elleni Német Kupa mérkőzésen mindössze 16 futballistával számolhatott.

Ennek köszönhetően, ráadásul főleg, hogy a kreatív és gyors játékosok estek ki, a bajorok játéka kiszámíthatóvá vált. Erre a kiscsapatok is rájöttek, hiszen a két újonc, az Ingolstadt és a Darmstadt is, felhúzta betonbunkerét az Allianz Arénában, amit a müncheniek csak nehézkesen - a keddi meccsen mindössze egy átlövéssel - tudtak feltörni, avagy minimális győzelmet arattak Thomas Müllerék.

Szombaton sem lesz derűsebb a helyzet a bajnokcsapatnál, mivel a sérültek terén nem várható javulás, avagy több játékosnak kényszerposzton kell játszania, na, meg az olyan fiatalok, mint Joshua Kimmich a kezdőben találhatják magukat. Mindezek által aligha várhatunk parádét a bajoroktól, pláne úgy, hogy idegenbe utaznak egy olyan csapathoz, amelynek minden egyes pontra óriási szüksége van.

[2002243] 2015-12-19 15:30:00 Hannover 96 - Bayern Münchenx

Merthogy a hannoveri alakulatnak ez a szezonja nem úgy alakul, ahogy eddig a szakvezetés tervezte, hiszen a zöld-feketék 16 fordulót követően csak a 16., pótselejtezőt érő helyen tanyáznak. A hazaiaknak egyébként sem megy igazán mostanság, legutóbbi öt meccsükből négyet is elbuktak, s mindössze egyet nyertek.

A H96 teljesítményre rányomta bélyegét, hogy Michael Frontzeck gárdájában rengetegen bajlódtak sérüléssel az utóbbi hetekben, azonban a hírek szerint hétvégén már csak négy kiegészítő játékosát kell nélkülöznie a gárda trénerének. Emiatt a csapat újra a legjobbjaival állhat fel, ami nem egy rossz előjel a szokásosnál tartalékosabb Bayern München ellen.

Persze, még így is bőven a bajorok a favoritok, és még így is kijöhet a felek közti különbség. Azonban a vendégek sikerében, még a hendikepesben sem, sincs érték, véleményünk szerint gólokra éri meg igazán fogadni, méghozzá kevésre. Látható, hogy a bajorok ebben a formációban nem igazán erőltetik meg magukat, ugyanakkor a védelmük roppant stabil, ha pedig mindehhez hozzávesszük azt, hogy a Hannovernek van az egyik leggyengébb támadósora, akkor borítékolható az "under". Avagy véleményünk szerint a mérkőzés góljainak száma 3,5 alatt igen komoly értéket rejt.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a       szorzói
3,5 alatt 3,5 felett
1.65 2.00
[2002243] 2015-12-19 15:30:00 Hannover 96 - Bayern Münchenx;
megosztom