Bundesliga 2

Gyanúsan underszagú az otthon még nyeretlen Hannover összecsapása

  • gb1

Hétfőn a csalódást keltő szezont futó vörösök a szintén pocsék formában lévő Darmstadtot fogadják.

Megtörik végre a jég a HDI-Arenában? Fotó: Hannover 96 Official

A német másodosztály 14. körét egy alsóházi rangadó, mégpedig a szebb napokat is látott Hannover és Darmstadt összecsapása zárja. Mindkét csapat bőven várakozáson alul teljesített ezidáig, így abszolút háromesélyes meccs várható, bár az edzésváltáson átesett vörösöknek egy kicsivel jobb sanszuk van a három pont begyűjtésére.

{"headTitle":"Hannover 96-Darmstadt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-25 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hannover 96","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Darmstadt","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Bundesligából tavaly kihullott Hannover mélyrepülése egy osztállyal lejjebb is folytatódott. 13 forduló után az osztályozót érő 16. pozícióban tanyáznak és lassan mondhatni ebben a ligában a túlélésért kell küzdeniük. A zuhanás tulajdonképpen már évek óta tart és továbbra sem sikerült olyan edzőt igazolni, aki rendezni tudná a sorokat. A legújabb próbálkozást a 38 éves, tavaly még a Sandhausent irányító Kenan Kocak végezheti, akinél azért találhattak volna tapasztaltabb trénert is.

A török származású szakember első tétmeccsére hétfőn kerül sor és szerencséjére egy idegenben fogható ellenfele ellen startol majd. Kocak a találkozó előtti sajtótájékoztatón méltatta a Darmstadtot, de kiemelte, hogy hasonlóan nagy nyomás nehezedik az ellenfélre is. Fiait is dicsérte: "Minden elismerésem, az első naptól kezdve remek munkát végeznek, mentálisan is ott vannak és remek karaktere van a játéknak."

Azt, hogy ebből mi valósul meg a pályán, hamarosan megtudjuk, bár sok jót nem sejtet, hogy az eddigi hat meccsből egyet sem tudtak megnyerni a HDI-Arenában és mindössze 0.5 találatot jegyeznek átlagban. További probléma lehet, hogy Marcel Frankét a legutóbbi, 4-0-s Heidenheim elleni zakó alkalmával kiállították, így eltiltását tölti, Hübers, Maina és Soto pedig sérült. Az egykori herthás középpályás Haraguchi nemrég ért vissza a Japán válogatottból, Jung pedig a napokban épült fel, így ők sem biztos, hogy zöld utat kapnak. 

299041

Nos, amennyire szenved otthon a 96, legalább annyira pocsék módon fut a Darmstadt idegenben. Ami szembetűnő, hogy mindkét oldalon különösen a támadószekciók képtelenek nagyot alkotni. A Liliomok amúgy a hét idegenbeli meccsükön mindössze öt gólt szereztek és csak egyszer zsákolták be a három pontot.

A Hannover otthon legalább annyira képes volt, hogy ha már nyerni nem tudott, hogy feltartóztatta az ellenfeleit. Nem véletlen, hogy 5/6 alkalommal kevesebb, mint három találat esett az idei, HDI-Arenában lejátszott bajnokikon. Ha egálra lenne szabva a szorzó, akkor megfontolandó lenne behúzni a Hannovert, de így inkább az alábbi, ázsiai hendikepben látunk fantáziát, amely három gól esetén félvesztes lenne, alatta pedig nyertes.

{"headTitle":"Hannover 96-Darmstadt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-25 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - kevesebb, mint 2.75 (ÁH)","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081797] 2019-11-25 20:30:00 Hannover 96 - Darmstadtx;