Német foci

Ebben a tippben nincs túl sok kockázat

A Hoffenheim a szezon végére újra szárnyakra kapott és a Hannover aligha lehet ellenfele a pénteki fordulónyitón.

1x2    
Hoffenheim Döntetlen Hannover
1.30 5.25 8.25

A 32. forduló két teljesen ellentétes célkitűzéssel rendelkező együttes csatájával kezdődik. A BL-helyekért újra harcban lévő Hoffenheim a kiesés elkerülésért - szinte biztosan sikeresen - küzdő Hannovert fogadja a Rhein-Neckar Arenában.

A meccset Szalaival reklámozza a klub, ám egyelőre niccs jele annak, hogy a kezdőben kap majd helyet. fotó: Hoffenheim Facebook

Szalai Ádám csapata megtáltosodott az utóbbi hetekben. Az utóbbi nyolc párharcukból öt győzelmet és három döntetlent hoztak össze és Julian Nagelsmann fiai jelenleg a Bayern mellett a legjobb formában lévő csapatnak számítanak. Ráadásul az előző fordulóban a Lipcsében aratott fényes 5-2-es siker által egy pontra kerültek a BL-indulást erő helyekhez. 

Hoffenheim#ger-hoffenheim#5
Jelenleg visz minket a lendület és így akarjuk lezárni a következő meccseinket is. Klubszinten ismét egy különösen remek szezont futunk.

Az odavágón a Hannover remekül és stabil játszott. Breitenreiter és csapata rendkívül flexibilis taktikailag." - nyilatkozta a hazaiak mestere.

[2544193] 2018-04-27 20:30:00 Hoffenheim - Hannover 96x

Az idei szezonra feljutott Hannover a hullámzó teljesítmény ellenére úgy tűnik sikeresen abszolválja a kitűzött célt, a bent maradást. Andre Breitenreiter mester csapata tavasszal komoly hullámvölgybe került és zsinórban öt zakóba futott bele, ám a Werder és Stuttgart ellen összehozott 4 ponttal sikerült stabilizálni helyüket a kiesőjelöltek előtt. A Bayern ugyan az előző fordulóban sima 3-0-ra verte őket saját közönségük előtt, ettől függetlenül nem vesztették el magabiztosságukat és hitüket.

Breitenreiter a következőket mondta a klub honlapjának adott interjúban: "A csapatunknak nagyon erős karaktere van, meccseinken mindent kiadunk magunkból. Magunk akarjuk elérni a céljainkat és nem abban bízunk, hogy az ellenfeleink rosszul szerepelnek - három meccsünk van még erre.

Végig fókuszáltnak kell maradnunk, mivel a következő szezont is az élvonalban akarjuk kezdeni.

Pénteken azonban vajmi kevés esélyük lesz a pontszerzésre. A Sinsheimben lejátszott egymás elleni meccseik is ezt támasztják alá, hiszen óriás fölényt láthatunk Szalaiék javára, akik a legutóbbi nyolcból hatot behúztak és kettőt remiztek a Hannover ellen otthon. Enyhén figyelmeztető lehet azonban, hogy ellenfelük pályáján, a HDI-Arenában zsinórban kettőt buktak úgy, hogy még gólt sem szereztek.

Mindent összevetve a forduló talán legnagyobb meglepetése lenne, ha a bombaformában focizó Hoffenheimtől pontot lopnának a vendégek. Jól szemlélteti ezt a bukik által kiszabott odds is amely ugyan elég alacsony, de a benne rejlő kockázat hasonlóképp minimális.
 

  • Tipp - Hoffenheim nyer @1.30    
     
[2544193] 2018-04-27 20:30:00 Hoffenheim - Hannover 96x;
239384