Német foci

A 15 meccses veretlenségi sorozat és az első hely a tét

  • MVB80

Elsőre nem tűnhet annyira izgalmasnak, de komoly tétje lesz a péntek esti Hannover-Hamburg meccsnek.

Úgy tűnik, a Hamburg lett a Bundesliga pénteki csapata, hiszen a mostani zsinórban a harmadik forduló, amikor a hatszoros bajnok kezdi az aktuális kört.

Eddig felemás mérleggel rendelkezik a HSV a nyitómeccseken, a Köln otthonában simán, 3-1-re nyert, majd mielőtt még nagyon vérmes reményeket kezdtek volna szövögetni a drukkerek a két meccsen szerzett hat pont miatt, az RB Leipzig lerángatta őket a földre.

A negyedik fordulóban a Hannover lesz az ellenfél, amely meglepően jól kapta el a rajtot, és veretlenül, hétpontosként a harmadik helyen állva várja a Hamburgot a péntek esti randevúra.

A Hannover egyéves száműzetés után tért vissza az élvonalba, és egyelőre lendületben maradt a feljutás óta, ráadásul pénteken két múlt heti hiányzó középpályás, Pirmin Schwegler és Manuel Schmiedebach is visszatérhet.

Az újonc eddig nem rendezett gólfesztivált a meccsein, a Mainzot és a Schalkét is 1-0-ra verte, a Wolfsburggal pedig 1-1-re végzett, viszont így is sikerült felépíteni egy 15 meccses veretlenségi sorozatot, ami jelenleg a leghosszabb széria Németországban.

Jonathas és Harnik osztozott az eddigi három Hannover-gólon

Viszont a hamburgi utolsó hannoveri vendégjátékáról nincsenek kellemes emlékeik, mert 2016 tavaszán 3-0-s vereséget szenvedtek a mostani riválistól hazai pályán.

A Hamburgnál Filip Kosztics és Ricak van Drongelen is megsérült a Lipcse elleni vereség alkalmával, rajtuk kívül Nicolai Müller, Mats Köhlert és Bjarne Thoelke is kihagyja a Hannover ellen találkozót, mint ahogy valószínűleg még nem lép pályára a most igazolt Sejad Salihovic sem.

Az előjelek alapján kiegyenlített meccs várható, és nagy a tét, mert amelyik csapat győzni tud, az szombat délutánig biztosan élre áll.

1x2    
Hannover Döntetlen Hamburg
1.98 3.35 3.60
[2543947] 2017-09-15 20:30:00 Hannover 96 - Hamburgx;
now;54
2017-09-16;54
2017-09-17;54
239384