Bundesliga

Szalaiék meglepnék a Farkasokat

  • hatharom.com

A kiesés ellen menekülő Hannover meglepetésre készül hazai pályán a tavalyi ezüstérmes Wolfsburg ellen.

Thomas Schaaf együttese meglepné a Wolfsburgot.

Nagyon érdekes mérkőzésre van kilátás kedd este a HDI-Arénában, amikor is a Bundesliga leggyengébb hazai mérleggel rendelkező együttese fogadja a leggyengébb idegenbeli teljesítménnyel kirukkoló csapatát, avagy a Hannover a Wolfsburggal találkozik.

A hazaiak a tavaszi szezonban az első öt bajnoki meccsüket zsinórban elbukták, de a hétvégén megtört a jég, a zöld-feketék a Stuttgart otthonában diadalmaskodtak. A sikernek köszönhetően közelebb kerültek bennmaradáshoz, de még így is négy pontra vannak az osztályozót jelentő 16. helyezéstől.

A szombati győzelem főleg úgy ér sokat a H96-nak, hogy rengeteg a hiányzó a csapatban, kedden például Leon Andreasen, Charlison Benschop, Uffe Bech, Hugo Almeida, Alexander Milosevic és a magyar válogatott támadó, Szalai Ádám is kimarad. Nincs tehát könnyű helyzetben Thomas Schaaf mester, de, ha bent akar maradni a Hannover, akkor muszáj pontot, pontokat szereznie a gárdának kedden.

[2002304] 2016-03-01 20:00:00 Hannover 96 - Wolfsburgx

Ami a vendégeket illeti, ahogy várható volt a Wolfsburg könnyűnek találtatott a Bayern München ellen hazai pályán szombaton. Igaz, ha a Farkasok védelme nem hibázott volna ennyit és ekkorákat, akkor lehet, hogy elkerülte volna a vereséget Dieter Hecking együttese. Az élet viszont nem áll meg, a zöld-fehérek előtt itt az újabb lehetőség, hogy bizonyítsanak.

Ez viszont nem lesz egyszerű, hiszen, ahogy fentebb is említettük a gárdának nem megy idegenben, a játékosok önbizalma sincs a topon, ráadásul Bas Dost, Sebastian Jung, Carlos Ascues, Diego Benaglio, Naldo, Paul Seguin és Bruno Henrique is kihagyja a meccset sérülés végett.

Az eddig elhangzottak alapján egy abszolút háromesélyes mérkőzésre van kilátás, s noha a wolfsburgiaknak erősebb játékoskeretük van, a kiesés ellen harcoló, Stuttgartban vérszemet kapó hannoveriek legalább az egyik pontot elcsíphetik hazai pályán kedden, még akkor is, ha a csapatnak nem igazán megy idén a HDI-Arénában.

Kétesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Hannover vagy döntetlen Hannover vagy Wolfsburg Döntetlen vagy Wolfsburg
1.84 1.26 1.21
[2002304] 2016-03-01 20:00:00 Hannover 96 - Wolfsburgx;