Serie A

Kiesési rangadó, jó formában lévő spori - bivalyerős tippet találtunk!

Daniele Orsato dirigálásával esik egymásnak két kiesőjelölt gárda.

Sassuolo-Salernitana, majd Genoa-Verona mérkőzésekkel kezdődik meg a Serie A 12. fordulója, mi pedig ebből a duplából utóbbit érezzük cikkre érdemesebbnek. Igazi kiesési rangadó, ahol akár még masszív lapzuhatag is lehet. Lássuk az esélyeket!

Noha remekül kezdte az évet az újonc iparvárosi alakulat, az utolsó öt meccsén csupán négy pontot szerzett és a kupában is csak hosszabbítás után jutott tovább alacsonyabb ligájú ellenfelével szemben. Múlt héten Alberto Gilardino csapata Szardínián kapott ki 2-1-re, így bár a 14. helyével nincs közvetlenül veszélyben, azért egy veronai siker már azt jelentené, a kiesőhelyen lévő Hellas befogja pontszámban az újoncot.

 

 

Bár tippjeinkkel nem a győztest fogjuk megtippelni, nem árt megemlíteni, igencsak lehetnek gondjai ezen a meccsen a Genoának, hiszen Messias, Retegui és Malinkovszkij is hiányzó, amely fájdalmasan érintheti a támadójátékot.

A túloldalon semmi ok nincs az örömre, miután a Verona megnyerte első két bajnokiját és kicsit úgy tűnt, könnyed éve lehet az együttesnek, következett hét bajnoki vereség, amelyet csak két szerény 0-0 egészített ki. Egy ilyen széria azért került már állásokba a kevésbé türelmes vezetőknél, márpedig a genovai kirándulás után válogatott szünet következik, amely lehet jó időszak a váltásra. Az alsóházi rangadót követően egyébként érkezik a Lecce, majd irány Udine, tehát a következő 9 pontból legalább 4-6-ot illene megszerezni.

Underes, izzadtságszagú, kemény meccset várunk, több okból is. Egyrészt valószínűtlen, hogy annyi gól esik itt, amennyi hamar eldönti a pontok sorsát, a Genoánál kulcstámadók hiányoznak, a Verona pedig alapból extrém gólképtelen.

Az iparvárosi alakulat szedte össze hazai pályán a legtöbb figyelmeztetést, illetve egyébként is évek óta az olasz csapatok közül az egyik legmasszívabb statisztikájával bír a Genoa. Az igazi kérdés, hogy a Verona képes lesz-e felnőni hozzá lapokban, de ehhez jó partner lehet Daniele Orsato sípmester. A világ egyik legjobb játékvezetője igen hektikus ebben az elmúlt néhány hónapban, de mi bízunk a szebbik arcában. Legutóbb a Napoli-Milan meccsen eljutott 8 lapig, de a hazaiaknak legutóbb hét, a vendégeknek pedig kilenc lapos meccset vezetett... szóval miért is ne?!

A címben említett bivalyerős tippünk egyébként az első, amely csak akkor bukna el, ha a Genoa 0-1 sárgával lehozná a 90 percet - erre semmi esélyt nem látunk, nem is bukott még idén egyszer sem!


✅ Tipp #1: Genoa 2.0 sárga lap felett @2.00
 

✅ Tipp #2: 4.75 sárga lap felett @1.85
 

Tipp #3: Piros lap a meccsen - Igen@4.50



Fogadási határidő: november 10. 20:45