Serie A

Ha Juventus, akkor szinte mindig ugyanaz a tipp...

  • varin

Idegenbeli kötelező előtt a Juventus, amelyet a szokásos módon húzhatnak be Ronaldóék.

Újabb kötelező győzelem előtt áll kedden este a Juventus, az Öreg Hölgy a Genoa vendége lesz. A 90 perc akár arra is alkalmat adhat, hogy a Juve tovább növelje előnyét, hiszen a korábbi idősávban a Lazio a Torinóhoz látogat, amely azért egy bukható 90 percnek ígérkezik, még a Bikák pocsék formáját látva is.

{"headTitle":"Genoa-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-30 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Genoa","odds":"6.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Persze a piros-kékek sem adják majd ingyen a pontokat, a Genoa egyetlen egységre van a kiesést jelentő 18. helytől, és az sem fest jól, hogy Destróék hétvégén a sereghajtó Brescia otthonában szórtak el két pontot. Az elszórás abban a tekintetben nem valós, hogy a Brescia már 2-0-ra is vezetett, innen került megmentésre az egyik pont, viszont ezeket a kötelezőket hoznia kell egy bennmaradásra ácsingózó csapatnak. Az iparváros csapatára ráadásul kulcsmeccsek várnak, hiszen a Juve után az Udinese vendégei lesznek, a 32. körben a SPAL-t kell legyőzniük, míg a 33. játéknapon Torinóba látogatnak.

Ami a Juventust illeti, a Lecce ellen nem kellett vért izzadniuk Ronaldóéknak, többen is pihenőt kaptak, illetve idő előtt lejöttek a pályáról. Szintén jó jel a Sarri-legénység számára, hogy Higuaín visszatérhetett, ráadásul ezt góllal tette meg, bővítve a lehetőségeket a támadó szekcióban. A Zebráknak ez és a következő körben esedékes városi rangadó kötelező siker, amely megalapozhatja a Milan és Atalanta elleni rangadókon a jó formát, amelyen ha nem hibázik a Juve, az akár a Scudettót is jelentheti.

Az előzetes kezdők alapján pihentetés egyik oldalon sem várható, a vendégeknél CR7 mellett Dybala és Douglas Costa kezdhet, ahogyan a hamarosan Barcelonába költöző Pjanic is az első minutumtól ott lehet a pályán, míg a túloldalon Criscito (20/7) és Radovanovic (19/0) hiánya is fájó érvágás lehet Davide Nicolának.

A szokásos "juvés" tippünk van erre a meccsre, amely a visszatérést követően eddig mindkét bajnokin zöldült. A Zebrák védelme parádésan működik, a támadósor viszont egyelőre még nem pörög maximumon, így a szokásos, szoros 1-0-s vagy 2-0-s Juve-sikert várjuk.

{"headTitle":"Genoa-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-30 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus nyer + 4.5 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3135746] 2020-06-30 21:45:00 Genoa - Juventusx;