Serie A

Tudnak végre idegenben is nyerni Mourinhóék?

Az utolsó 11 vendég bajnokiból csak 1-et húzott be a Roma, és most sem lesz könnyű dolga.

A hetet még két veretlen csapat indította a Serie A-ban, ám a Lecce Torinóban, míg az Inter hatalmas meglepetésre a Sassuolo ellen kapott ki hazai pályán - ezzel pontszámban beérte a Milan a városi riválist. A Nerazzurri vereségét leszámítva igazán papírforma hetünk van, hiszen nyert a Juve, az Atalanta, a Napoli, a Milan és a Lazio is, ám csütörtökön három, háromesélyes meccsel zárul a játéknap. Lássuk, mi várható a legizgalmasabbnak tűnő Genoa-Román.

Eléggé extrém szezont fut ugyanis José Mourinho együttese, amely 1-2-2-es mérleggel áll úgy, hogy a gólkülönbsége egyébként +5-ös, köszönhetően az Empoli 7-0-s lezúzásának. A kötelező után az idegenbeli meccs már nem sikerült, hiszen a Farkasok 2 egységet hagytak Torinóban, amely tovább erősítette azt az adatsort, amely a Roma gyatra idegenbeli formáját mutatja.

Roma#ita-roma#10

A legérdekesebb témát egyébként nem a csapat formája adta az elmúlt napokban, hanem az a tény, hogy José Mourinho bejelentkezett Jadon Sanchóért, aki januárban kerülhet az örök városba.

Ami a mai kezdőt illeti, Abraham továbbra is sérült, így az Empoli ellen duplázó Dybala mellett az a Lukaku kezdhet, aki új állomáshelyén az utolsó három meccsen betalált, ha pedig minden sorozatot nézünk, az utolsó négy találkozóból öt gól és egy assziszt a mérlege.

 

Embed from Getty Images

 

Az újonc Genoánál kevésbé jó a helyzet, habár talán az iparvárosiak tűntek a három feljutó közül a legerősebbnek. Alberto Gilardino csapata egyelőre a bravúrokat tudta hozni, hiszen a Lazio-Napoli kettős ellen 4 pontot szerzett, a Lecce-Torino-Fio hármas ellen viszont meglepetésre egyet sem. Ezek az egységek azonban nagyon kellenek majd, bár ha a játékosanyagot nézzük, akkor a genovai csapat simán bennmaradhat. A korábbi milánói gólvágónak ezúttal Aaron Martín miatt fájhat a feje, a balhátvéd eltiltását tölti majd a Farkasok ellen.

Otthon bátor játékot várunk a Genoától, nincs is okuk óvatoskodni, hiszen a másik római csapatot már legyőzték, ráadásul ez a Roma-védelem finoman szólva is zavarba hozható. Benne van a meccsben egy gólgazdag 90 perc, igazi adok-kapokkal, a parádézó Lukakut pedig vétek is lenne nem meglövetni ezen a meccsen.

 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt - Igen @ 2.12
 

✅ Tipp #2: Romalu Lukaku gólt szerez @ 3.00
 

✅ Tipp #3: Mindkét csapat 1.5 gól alatt? Nem @ 1.73

 

Fogadási határidő: szeptember 28. 20:45