Serie A

Ezzel a meccsel majd élőben lehet nagyot nyerni!

  • varin

Pre tippünk is van a Genoa "kötelezőjére", de az élő piacokon lehet majd igazán nagy value.

Kétszereplőssé fogyatkozott a kiesés elkerüléséért folytatott harc a Serie A-ban, ráadásul a Lecce és a Genoa között a képlet is igen egyszerű. Amennyiben az újonc 6 pontot szerez és az iparvárosiak nem gyűjtenek legalább 2 egységet, Davide Nicola csapata esik ki, minden más esetben viszont a kékektől búcsúzunk el. Papírforma szerint már szerda este eldőlhetnek a nagy kérdések.

{"headTitle":"Sassuolo-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sassuolo","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Genoa","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A Lecce udinei sikere ugyanis önmagában 3-szoros szorzóval kecsegtet, vagyis igazán sok esély nincs rá - véleményem szerint lényegesen kevesebb, mint annak, hogy a Genoa nyerni tud a Mapei-ben. Így igazság szerint a genovai gárda angyali nyugalommal futballozhat a hetek óta leeresztett Sassuolo ellen, ahol igazán csak akkor kell kapkodnia legalább az egyik pontért, amennyiben Babacarék vezetést szereznek.

A hétvégi 0-3 ellenére igen jó heteken van túl a Genoa, hiszen megverték a kiesett SPAL-t és hatpontos rangadót nyertek a Lecce ellen, bónuszként pedig a városi derbit is behúzták, így megérdemelten kerültek a jelenlegi szituációba. A Genoa kiesése innen hatalmas csoda lenne, amelyet az 1.04-13-as oddspár is jelez a kiesős piacon.

Első ránézésre, illetve ismerve a Sassuolo játékstílusát és eredményeit, akár meglepő is lehet a tippünk, ám hiába a Serie A egyik legtermékenyebb csapata De Zerbi legénysége, itt most nem sejtünk igazi gálát. A Genoa szabadon játszhat kivárásra, a Sassuolo pedig nincs miért iparkodjon. Számunkra tetszetős a vége under is, de egy fokkal logikusabb, ha első körben csak a nyitó 45 percre voksolunk.

Élőben azonban érdemes lesz odafigyelni erre a találkozóra, hiszen egy leccei gól a vendégeket ösztökélheti jobb játékra, míg ha mondjuk az Udinese már az első félidőben eldönti a három pont sorsát, a második 45 perc a lazaságról szólhat, ahol megszaladhatnak a csapatok.

{"headTitle":"Sassuolo-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.5 gól alatt","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3135829] 2020-07-29 19:30:00 Sassuolo - Genoax;