Serie A

Parádés formában a spori, húzzuk is az overt a derbin

  • varin

A Samp győzelme várható a városi rangadón, de maradunk a biztonságos megoldásnál.

Nem is zárulhatna jobb meccsel a hétvége, mint egy városi derbivel, amely az egyik leghevesebb és legérzelemgazdagabb rangadó egész Európában. A Sampdoria és a Genoa összecsapásán pedig általában a lapokban lehet keresni az értéket.

A játékvezető ezúttal Federico La Penna lesz, aki kifejezetten "jó formában" kezdte a szezont. A Torino-Cagliari meccsen hét, a Milan-Bolognán pedig kilenc lapot osztott ki, amelyet nézve csábító a mostani 6.0-s határ. Ami a sípmestert illeti, tavaly sem hozott rossz szezont, 17 meccsen 5.8-as átlagot produkált, ami jelentős szintlépés a két évvel ezelőtti alig 3-as átlagához képest. Biztos elszakadt nála a cérna... 

Természetesen egyik csapat esetében sem beszélhetünk idén sem kiugróan sportszerű játékról, ugyan a minta még kicsi, de a Genoa 4 meccsen 11, a Samp 5 meccsen 13 lapot gyűjtött be, ami már önmagában majdnem ki is adja a 6-os átlagot.

Az elmúlt években ritkán maradtak a határon alul a csapatok, hiszen tavaly 4+2, illetve 5+3 volt, míg az elmúlt 10 meccs átlaga összesen 6.4 lap meccsenként.

Kár igazából túlagyalni ezt a mérkőzést, az idényt kiválóan kezdő, egymás után a Fiorentinát, Laziót és Atalantát kiütő Samp toronymagas esélyese a meccsnek, ráadásul a kékek a párharcot is uralták az elmúlt években, de egy ilyen csörténél, egy ilyen bíróval bölcsebb, ha a lapoknál maradunk.

{"headTitle":"Sampdoria-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-01 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6 lap felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3429012] 2020-11-01 20:45:00 Sampdoria - Genoax;