Serie A

Nagyon meglepődnénk, ha ez a tipp teljes bukó lenne

A Napoli remek formában várja a kiesőjelölt Genoa elleni meccset, de mi ezúttal is a biztonságosabb utat választjuk.

A keddi játéknap nem könnyítette meg a fogadók életét Itáliában, hiszen az első két helyen tanyázó Juventus és Lazio is vereségbe szaladt. A Napoli is komoly favoritként utazik Genovába, de úgy véljük, hogy Gattusóék összecsapásán elmarad a meglepetés.

{"headTitle":"Genoa-SSC Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-08 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Genoa","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A nápolyiak ugyanis kiváló formában vannak az utóbbi időben, még akkor is, ha a BL-helyét szinte garantáltan megtartó Atalanta ellen becsúszott egy zakó. Ezt a Roma felett aratott 2-1-es sikerrel sikerült feledtetni vasárnap, azzal a győzelemmel pedig már a top6-ot ostromolják. A hétvégi összecsapást amúgy az alábbi (a videóban 3:06-tól)  parádés Insigne-kifli döntötte el.

Gattuso fiai az Európa Liga-indulást már biztosították a Coppa Italia behúzásával, a Bajnokok Ligája pedig elég távolinak tűnik, hiszen az Atalanta 15 egységgel megy előttük. Ez persze nem azt jelenti, hogy leadják az összecsapásaikat, amit jól mutat, hogy az utóbbi 11 találkozóból csak egyszer maradtak alul.

A Farkasok elleni meccshez képest a hátsó alakzatban lesz a komoly változás, hiszen Kalidou Koulibaly és Diego Demme is eltiltott, így helyükre Kostas Manolas és Stanislav Lobotka léphet be. Hazai oldalon csak Radovanivic sérült és Davide Nicola nem valószínű, hogy belenyúl az Udinese ellen 2-2-t elért kezdőbe.

[3135766] 2020-07-08 19:30:00 Genoa - SSC Napolix

A Genoa számára aligha alakulhatott volna kedvezőtlenebbül ez a kör, hiszen a Lecce győzelmével egy ponttal megelőzte őket és ennek tetejében a Napoli ellen kell helyt állniuk. A másodosztályban legutóbb 14 éve játszott csapat számára a bennmaradás kiharcolására van még bőven idő, de az egységek gyűjtését aligha szerdán kezdik meg. A folytatás óta ugyanis nem sikerült meccset nyerniük és mind a két összecsapásukat elveszítették a Stadio Luigi Ferraris-ban.

Mertensék tehát nem véletlen, hogy komoly favoritok, de a tűrhető oddsszabásnak köszönhetően még bebiztosítva is vállalható szorzót kapunk. Az alábbi ázsiai hendis tipp ugyanis csak akkor úszna el teljesen, ha nyernének az Öreg Bolondok.

{"headTitle":"Genoa-SSC Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-08 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli -0.25","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135766] 2020-07-08 19:30:00 Genoa - SSC Napolix;