Serie A

Mégis kit érdekel ez a meccs? - hát a fogadókat!

  • varin

Első ránézésre a pénteki olasz nyitómeccs helyett bármilyen más program izgalmasabb, de azért így is nyerhetünk vele.

Nagyon át kell gondolnunk a különböző lehetőségeket, hogy a péntek esti olasz meccsnél érdektelenebb párosítást szedjünk össze. Két teljesen érdektelen csapat, valószínűleg maximálisan tét nélküli meccse, mert úgyis mindkét gárda bennmarad, de a nemzetközi kupáért nem lesz harcban. De most komolyan... létezik ennél semmilyenebb felállás a Serie A-ban? Na mindegy, azért nyerjünk vele egy kis pénzt!

3657106

Persze azért az idei Genoa esetében azt a fix bennmaradást még nem tetoválnánk magunkra, hiszen a piros-kékek rettenetesen kezdték a szezont. Önmagában a 8 pont nem tragikus, viszont az alábbi csapatok voltak az ellenfelei: Cagliari, Fiorentina, Bologna, Verona, Salernitana, Sassuolo, Torino, Spezia és Venezia.

Ez azt jelenti, hogy a legjobb ellenfelük a 7. firenzeiek voltak és még nem játszottak a Napoli, Milan, Inter, Roma, Atalanta, Lazio, Juventus hetessel, ami a csapat jelenlegi formájában egy fájdalmas élmény is lehet. Davide Ballardini csapatának az a szerencséje, hogy idén több olyan gárda is van, amely azért eséllyel pályázik a 18-20. helyre, például a Salernitana vagy a Venezia megmenekülése bravúr lenne.

Empoliban hasonló problémák idén nincsenek, az újonc kifejezetten jól szerepel. A csapat hozza a kötelezőket, elbukja az elbukható meccseket és ha nem lenne az a szeptember közepi, Venezia elleni vereség, tökéletesen kiszámíthatóként aposztrofálhatnánk a kék-fehérek teljesítményét.

A döntetlenre vagy az éppen ellene fogadóknak egy remek statisztika: az Empoli játszotta idén a legkevesebb (0) döntetlent a Serie A-ban, míg a Genoa a legtöbbet (5).

Véleményünk szerint a mérkőzést a hiányzók dönthetik el. Ugyan a hazai oldalon is akadnak kimaradók, a Genoa listája igencsak vaskos: Fares (7/2), Vanheusden (6/0), Hernani (5/0), Destro (9/6), Ghiglione (5/0), Bani (3/0), és Maksimovic (5/0) is maródi, így mind a védelem, mind a középpálya rendkívül felforgatott lesz. Ennek fényében mi be is húzzuk a biztonsági opcióval ellátott hazai sikert.

{"headTitle":"Empoli-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Empoli -0.25","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657106] 2021-11-05 20:45:00 Empoli - Genoax;