Serie A

Indítsuk a hetet egy biztonágos tippel Itáliából!

  • varin

Ritka, hogy ekkora esélyese legyen egy olasz alsóházi rangadónak, ám ez az oddsokban nem mutatkozik meg.

Papíron akár kiesési rangadó is lehetne, ám valójában a hétfő estére maradt Salernitana-Spezia mérkőzést nem nevezhetjük ilyen téttel bíró találkozónak. A hazaiak kiesése és a vendégek bennmaradása ugyanis szinte biztos, ugyanakkor a vendégeknek a nyugodt tavasz érdekében ezek a pontok jól jöhetnek. Ráadásul az odds sem rossz a Speziára, így pedig akad érték egy ázsiai hendikepes fogadásban.

3657249

A tulajdonosváltást követően jól kezdte az évet a salernói kiscsapat, hiszen Veronából csent el 3 pontot, ám a hullámot nem sikerült meglovagolni, hiszen a Lazio és a Napoli is kiütötte Ribéryéket. Persze nem a nagyok ellen kell feltétlenül csodát tennie a gárdának, ám mivel a vonal közel annyi pont távolságra van, mint amennyit egész évben szereztek, itt már nincsenek olyan mérkőzések Stefano Colantouonóék számára, ahol elfogadható a vereség. 

Márpedig a Spezia ellen ez egy reális kimenetel lenne, hiszen a gyengébb decemberi kezdést követően Thiago Motta fiai finoman szólva is magasabb fokozatba kapcsoltak. Öt meccs alatt 12 megszerzett pont, közte a Milan és a Napoli skalpja, méghozzá idegenben. Ezzel pedig a Spezia idén már több pontot gyűjtött idegenben, mint otthon, amely megalapozhatja a győzelmi reményeiket Salernóban is.

A hazai csapatnál nincs igazán vesztenivaló, és ezt a téli átigazolási szezonban is láthattuk, hiszen a vörösökhöz több játékos is érkezett, köztük például Simone Verdi, Ivan Radovanovics, Federico Fazio, Emil Bohinen, Radu Dragusin és Luigi Sepe, akik mind-mind január végén estek be a csapathoz, de már a kezdőben is találhatják magukat.

Nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy ennyi új játékos azonnal csodát tud tenni, főleg egy jó formában lévő Spezia ellen, ahol hiányzó is alig van. Ősszel a Spezia pályaválasztásával hiába vezetett a félidőben a Salerno, nyerni tudtak a fekete-fehérek, és most is ez a favorit forgatókönyv.

{"headTitle":"Salernitana-Spezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spezia +0.0","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657249] 2022-02-07 20:45:00 Salernitana - Speziax;