Serie A

Vakmerő és biztonsági tippjeink is vannak az olasz meccsekre

  • varin

Nem túl izgalmas párosítások, de azért érdekes 180 perc vár ránk a Csizmán.

Jó, hát nem mondjuk, hogy izgalmunkban magunk alá csináltunk ettől a két meccstől, de az olasz futball szerelmesei így is remek találkozókat kaphatnak. Pénteken este Bologna-Spezia és Lecce-Salernitana találkozókat rendeznek, mi pedig 2-2 tippel próbálunk meg túljárni a bukik eszén.

Bologna-Spezia

Noha egyelőre nem kell igazán rettegnie a Speziának sem a kiesés rémétől, a Verona 4 meccsen szerzett 7 pontja kicsit közelebb lökte a Hellast a vonalhoz. A hazai csapat biztonságban van, közel kétszer annyi pontja van, mint a 18. helyezettnek, ráadásul hazai pályán azért a Spezia sem tűnik legyőzhetetlennek.

3919240

Ami a formákat illeti, inkább a vendégek kezdték jól az évet, hiszen három meccsen összejött 5 egység, igaz, aztán a Roma ellen otthon kikapott Luca Gotti együttese, ám az talán belefér. A hazaiaknál 4 egységnél áll a 2023-as esztendő, és talán ebből csak a Cremonese elleni 1-1 a fájó pont.

A Spezia képes góldúsabb meccsbe beleszaladni és a felek őszi odavágóján is volt 4 találat, így a bátrabb tippünk egy masszív over. Az óvatosabb pedig az, hogy lesz gól mindkét félidőben, és még ez is közel duplázót fizet.

{"headTitle":"Bologna-Spezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-27 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.0 gól felett","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét félidőben lesz gól","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Lecce-Salernitana

Mivel a Veronára hétfő este azért nyerhető meccs vár az Udinese ellen, a Lecce-Salernitana kettősnek egyre égetőbb a pontok gyűjtése. Az újoncnak eddig ebből 5 jutott idén, míg a tavaly bravúros hajrát produkáló salernóiaknak csupán 1.

3919245

Mindkét csapatnak tehát igencsak kellenek a pontok, még akkor is, ha a Lecce fórja 8 egység a vonaltól. A veronai vereség viszont intő jel lehet Marco Baroni mesternek, nem dőlhetnek még hátra távolról sem.

Ami a vendégeket illeti, a négy meccsen bekapott 13 gól beszédes, bár tény, hogy a sorsolás igen mostoha volt. A Salernónak viszont muszáj pontokat szereznie, hiszen a következő körben a Juventus érkezik, ha pedig az esztendőt 6 meccsen 1-2 ponttal kezdik, akkor Davide Nicola aligha menekül meg ismételten.

Itt is egy bátor és egy biztonságosabb tippel operálunk. Noha a két csapat nem tartozik a legkeményebbek közé idén, azért Massával össze kéne jöjjön 5-6 sárga lap. A bátrabb tippünk is a lapokra vonatkozik, mégpedig a Leccét hendiztetjük. Tippünk értelmében ha a hazai gárda 1 lappal gyűjt többet, tétünk visszajár, ha legalább kettővel, jók vagyunk!

{"headTitle":"Lecce-Salernitana","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.5 sárga lap felett","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lecce -1.0 sárga lap","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
2023-01-27;55