Serie A

Nem csodálkoznánk a milánói gálán! - utolsó az első ellen

  • varin

Az utolsó fogadja az elsőt az olasz bajnokságban, és bizony nehéz is lenne érvet találni a Milan ellen.

42 pont különbség a tabellán, az egyik oldalon biztos kiesés, a másikon jó esély a dobogóra - így találkozik egymással szombat este a Salernitana és a Milan. A legtöbb sportfogadó ugyan klasszikusan tart az utolsó vs. első csatától, de nemigen tudunk érvet mondani amellett, hogy egy pontot is szerez a salernói csapat. Lássuk, mit kell tudni a párosításról.

3657309

Csapathírek 

Egyértelműen a Milan fordulóját rendezték múlt héten Itáliában, hiszen a Napoli-Inter és az Atalanta-Juventus is döntetlennel végződött, így mivel Leaóék legyőzték a Sampdoriát, élre is ugrottak, ráadásul tisztességes fórt alakítottak a ki BL-csatában is. A derbisikert tehát sikerült igazán szépen folytatni, hiszen a Lazio ellen 4-0-ra nyert a kupában a Rossoneri, míg a Samp ellen szintén szép teljesítmény a kapott gól nélküli győzelem.

Mindezt ráadásul továbbra is Zlatan Ibrahimovic nélkül, aki továbbra is maródinak számít, ám mivel Rafael Leao és Olivier Giroud is parádés formában van, szinte észre sem venni a svéd támadó hiányát.

A Salernitanánál noha sikerült a télen jelentősen megerősíteni a keretet, reális esély nem maradt a bennmaradásra. Vesztett pontok tekintetében ugyan csak öt egység a salernói csapat hátránya, ám gyakorlatilag lehetetlen azt látni, hogy van három gyengébb csapat a vörösöknél.

Ugyanakkor legalább némi életjelet mutatott Stefano Colantuono legénysége, hiszen sikerült remizniük a Speziával és a Genoával is, ám ha bennmaradásról szőtt álmokat dédelgetnek a campaniai gárdánál, akkor bizony ezeket a meccseket hozni kellett volna. A sikertelen meccseknek végül edzőváltás is lett a vége, Colantuonót Davide Nicola váltotta a kispadon.

[3657309] 2022-02-19 20:45:00 Salernitana - AC Milanx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák 1.40 körül adják a vendégek győzelmét, ami az utolsó-első párosítás esetén nem is tűnik vészesen rossz oddsnak. Ráadásul az elmúlt hetekben a Lazio és a Napoli is 3-3 gólos különbséggel győzte le a Salernitanát, így nehéz azt látni, hogy a sérültekkel (többek között a Spezia ellen duplázó Simone Verdi sem játszhat) is teletűzdelt vörösök pontot csennek az önbizalomtól duzzadó éllovastól.

Az óvatos hendikep mellett mi még bizalmat szavazunk a portugál fiatal góljának, illetve nullára nyeretjük a Milant, hiszen a Salernitana rendkívül eredménytelen a nagycsapatok ellen.

{"headTitle":"Salernitana-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan nyer és a Salernitana nem szerez gólt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Rafael Leao gólt szerez","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Milan -1.25","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657309] 2022-02-19 20:45:00 Salernitana - AC Milanx;