Serie A

Két spéci ötlettel nyernénk a forduló zárómeccsén - tippek az Atalanta Salernitanára

Labdabirtoklásra és a lapokra fogadunk a 16. kör utolsó találkozóján, amely sima kiütést is hozhat.

Atalanta-Salernitana mérkőzéssel zárul a Serie A 16. fordulója, vagyis pályán a sereghajtó és a nemzetközi kupaindulást megcélzó bergamóiak. Bár Gian Piero Gasperini csapatának nincs éppen kirobbanó szezonja, azért a hazaira kínált 1.30 körüli átlagodds nem véletlen, pláne hogy tavaly itt egy 8-ast kaptak a salernóiak...

Hiába ugyanis a pillanatnyi elkapott forma és a 2 meccsen 4 szerzett pont novemberben, a decemberi folytatás nem jött össze, előbb a Fiorentina, majd a Bologna is legyőzte a Salernót. A vörösök így sereghajtók a bajnokságban a 8 megszerzett pontjukkal, és bizony a vonal is 5 egységre van tőlük. Nem fest jól az együttes, a 11-30-as gólkülönbség és az 1 győzelem nagyon kevés, ráadásul sem Ochoa kapus, sem Fazio nem bevethető.

Filippo Inzaghinak valamit ki kell találnia, ami könnyen lehet, hogy a felállásban keresendő, SuperPippo ugyanis visszaválthat a 4-3-3-as felállásra, ahol Bohinen lehet ezúttal a középső középpályás.

Bár Gasperininek is vannak hiányzói, sőt az Atalanta hét közben még az Európa Ligában is pályára lépett, nem várható nagy variálás a bergamóiak kezdőjében, legalábbis ami a múlt hétvégét illeti. A Rakow ellen ugyanis tartalékolt az olasz gárda, de így is egy négyest vágtak Murielék, megadva a fűszert ezzel a Milan elleni győztes rangadónak.

Persze Lookmanék visszakerülnek a kezdőbe, így a fiatalokra ismét a kispad vár, viszont a Milan ellen is remekül játszó, a lengyeleknek pedig betaláló Charles De Ketelaere ezúttal is kezdhet, ő lesz így a másik támadó.

Nem sok olyan mutató van a ligában, amelyben szalonképes a Salernitana, bár a labdabirtoklásban "csak" 16. a 20 csapat közül. Ugyanakkor Inzaghival még kevesebbet van a labda a vendégeknél és alighanem Bergamóban is nagyon alárendelt szerepben lesz végig a sereghajtó, így ezt a 15-ös hendikepet ide bevállaljuk.

Másik ötletünk pedig a lapokra vonatkozik, amelyből idegenben meglepően keveset kap a Salernitana is, hát még otthon az Atalanta. Feliciani játékvezetővel, egy papírforma szerint nagyon sima meccsen nem várhatunk sok lapot, tippünk csak akkor lenne vesztes, ha legalább 5 sárgát hozna a forduló zárómeccse.


✅ Tipp #1: Atalanta -15% labdabirtoklás @ 1.85

 

✅ Tipp #2: 4.0 sárga lap alatt @ 1.78

 

Fogadási határidő: december 18. 20:45