Serie A

Van még lejjebb, Öreg Hölgy? - tipp a Juve meccsére

  • varin

Könnyen lehet, hogy a kiesés elkerülése múlhat ezen a 3 ponton is a Juventusnak.

Salernitana-Juventus mérkőzéssel zárul a Serie A 21. fordulója és bizarrul hangzik bár, de salernói siker esetén a két csapat helyet is cserélhetne. De képes lesz végre összeszedni magát az Öreg Hölgy?

3919479

Aligha van egyszerű dolga jelenleg Max Allegrinek a motiválással, hiszen nem csak egy 15 pontos levonással kell megküzdenie a Zebráknak, de olasz lapértesülések szerint még benne van a pakliba egy újabb "húszas". Ha így alakulna, a Juve komoly kiesési problémákkal nézhetne szembe, márpedig erre is fel kell készülnie a nagy múltú gárdának.

Fennáll tehát a lehetősége, hogy a Juventusnak most nem a BL-pozíciókra vagy az EL-indulásra kell fókuszálnia, hanem arra, hogy a bennmaradáshoz szükséges pontokat megszerezze.

Nehéz lehet Allegri számára azt mondani, hogy "srácok, ez a győzelem nagyon kell, mert lehet, hogy márciusban levonnak tőlünk még 20-at". A Salernitana ellen viszont mindenképpen favorit a Juve, és muszáj is kihasználnia a hétközi kupasikert Milikéknek. A tréner frusztrációját alighanem elég jól mutatja ez a videó, a reakció egy kihagyott Di Maria-helyzet után érkezett...

Ami a hazaiakat illeti, a Lecce elleni siker óriási jelentőségű volt, hiszen a tavaly csodát végrehajtó gárda kezdett nagyon nagy problémába kerülni. További öröm lehet a salernói csapat számára, hogy a hétvégén nem tudott nyerni a Spezia, hétfőn pedig a Verona is csak ikszelt, vagyis egyelőre nem szorul igazán a hurok Davide Nicoláék torkán.

A vendégek tervezett kezdőjében ezúttal a Chiesa-Vlahovics kettős szerepel, Milik ugyanis sérült, és bizony nagyon itt lenne az ideje, hogy a szerb támadó is bizonyítson. Szokás szerint továbbra sem bevethető Paul Pogba, akiből már nagyon elegük van Torinóban, míg Bonucci és Jorge szintén régóta maródi. A hazaiaknál Gyömbér, Maggiore, Mazzocchi és Fazio sérültek, de ők sem új nevek.

A két csapat legutóbbi randevúja nagyon erős indulatokat váltott ki, most sem várunk nagyon más meccset. Emlékezhetünk, akkor 2-0-ra vezetett a szünetben a Salernitana, amelyet a 93. percben Bonucci egyenlített ki. A 95. percben Milik lesről betalált, az esetet követően pedig a lengyel támadó, Fazio és Cuadrado is pirosat kapott, míg Allegrit a padról zavarták el.

Ha egy 8+6 lapos meccsre most nem is készülünk, azért Rapuano sporit nem féltjük, így tőle várhatunk lapokat, ahogyan kisebb meglepetésre ezúttal az Öreg Hölgyben bízunk jobban a kártyákat illetően.

{"headTitle":"Salernitana-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5.0 lap felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus 2.5 lap felett","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3919479] 2023-02-07 20:45:00 Salernitana - Juventusx;