Serie A

Akár masszív kiütést is hozhat ez a meccs

  • varin

Jó kis meccset hozhat a Lazio salernói kirándulása, ahol egy igen spéci tippel is próbálunk nyerni.

Papíron a forduló egyik legsimább mérkőzésére van kilátás Salernóban, ahol csupán 1.45-ös szorzóval fogadhatunk a Lazióra. Noha a hazaiak győzelemből, a vendégek pedig két nyeretlen mérkőzésből érkeznek, az alacsony szorzó nem véletlen. De merjük nyeretni a rómaiakat ilyen oddson?

3657229

A salernói csapatot többször eltemettük már, és bár a csapat kieséséhez nem sok kétség fér, azért ne menjünk el a tény mellett, hogy Colantuono csapata Veronából el tudott hozni 3 pontot, amellyel kicsit visszakapták a reményt. Persze állt sokkal csehebbül is ennél a klub, hiszen december 31-én még az sem volt biztos, hogy nem zárják ki a Serie A-ból, ám az éppen a Laziót tulajdonló Claudio Lotitónak sikerült végül eladnia időben a Salernitanát egy nápolyi üzletembernek.

Ennek ellenére a bennmaradáshoz kisebb csoda kéne, hiszen biztosan nincs 3 gyengébb csapat a vörösöknél, ráadásul a trénernek több hiányzóval is meg kell küzdenie. Elsősorban a védelemben vannak nagyon komoly problémák. Ranieri (16/1) sérüléssel bajlódik, bár van esély a játékára, viszont Mamadou Coulibaly (10/2), Gyömbér Norbert (20/0), Ruggeru (4/0), Strandberg (12/0), Bogdan (7/0) és Ribéry (12/0) is maródiak, amelyet aligha bír el a csapat.

A túloldalon ezzel szemben alig akad hiányzó, ez pedig jelentheti majd a különbséget a felek között. Noha a Lazio nincs igazán jó formában, hiszen az Empoli elleni 3-3-at követően Milánóban rangadót vesztett, azért ez így is egy kötelező 90 percnek tűnik.

A Salernitana esetében már többször megénekeltük, milyen rendkívül gólképtelen a csapat, 19 bajnokin csupán 13 lőtt találatra futotta, ráadásul a nagyok ellen rendre képtelen betalálni. Ezzel szemben viszont a Lazio védelme az egyik leggyengébb a ligában, amelyet remekül prezentál, hogy a Sasok is csak 4-gyel kaptak kevesebb gólt, mint a Salerno. Ebből a szempontból is egy érdekes találkozó lesz, hiszen zsinórban kilenc olyan bajnokinál tartanak az égszínkékek, ahol kaptak gólt.

Ősszel Rómában 3-0-ra nyert a Lazio és most is toronymagas favorit természetesen. A Salernitanának nem szabad óvatosan játszania, ez egy fogható mérkőzés a mostani Lazio ellen, ugyanakkor Sarriék egymaguk is meglőhetik az overhez szükséges gólokat.

A másik tippünk pedig a lövésekre vonatkozik, ahol viccesen fogalmazva lövésünk sincs, miért underdog a Lazio. Mindkét csapatra 12.5-es line-t kapunk, ám a rómaiak overével duplázhatunk, márpedig hazai pályán például 16-5-re nyerték ezt a kategóriát.

{"headTitle":"Salernitana-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lazio 12,5 lövés felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3657229] 2022-01-15 18:00:00 Salernitana - Laziox;