Bajnokok Ligája

Bölcs tippjeink vannak a nap ki-ki BL-derbijére

  • varin

Hatalmas csatára van kilátás Portóban, ahol egy döntetlennel mindkét csapat könnyedén kieshet.

361028

Igazi vérgőzös 90 perc elé nézünk Portóban, ahová az Atlético Madrid látogat. A csapatok sorsa a saját kezükben, hiszen még ha a Milan nyer is a Liverpool ellen, akkor is van esélyük főszereplőinknek kvalifikálni magukat a legjobb 16 közé.

3714020

Persze a helyzet korántsem egyszerű. Ha példának okáért a 90. percben még mondjuk 1-0-ra vezet a Milan és az Atlético Madrid is, akkor bizony a spanyoloknak ugyanúgy kell támadniuk, mint döntetlennél, ugyanis ha ugyanakkora különbséggel verik Griezmannék a portugál csapatot, mint a Milan a tartalékos, tét nélkül játszó Liverpoolt, akkor Diego Simeone mester csapata elbúcsúzik a legrangosabb kupasorozattól.

És bizony nem is egyszerű mostanság megbízni ebben az Atlétiben, hiszen nincs jó idénye a spanyol bajnokság címvédőjének. A Milan ellen egyszerűen gyengébben futballoztak a Bajnokok Ligájában, míg a Mallorca egy hajrábeli góllal szintén elvitte a 3 pontot a Wanda Metropolitanóból.

"Maximálisan megbízom a csapatomban. Nagyon keményen dolgoztunk, reméljük, ezt a pályán is viszontlátjuk majd. Egy nagyon nehéz meccs vár ránk egy rendkívül erős csapat ellen, amely meghatározó hazájában. A Porto favoritként várja ezt a mérkőzést, hiszen több ponttal rendelkezik, mint akár mi, akár a Milan" - összegezte a helyzetet a Matracosok argentin mestere.

>>> Kattints a képre és használd ki a 40%-os kedvezményünket a SuperTipsterre! Kaszálj a profik tippjeivel! <<<

 

És bizony, nem látja rosszul a helyzetet "Cholo", hiszen jelenlegi formájában ez az Atlético nem favorit a Porto ellen, különösen úgy nem, hogy a védelemből Trippier, José Giménez, Stefan Szavics és Felipe is hiányoznak, ahogyan Renan Lodi állapota sem tökéletes. Így az elég furcsán hangzó Hermoso-Kondogbia kettős kezd majd a védelemben, amely azért okozhat problémát.

Szinte sablontipp lehet, de az egyik ötletünk arra alapszik, hogy egy ki-ki meccs utolsó perceiben is mindkét csapatnak fontos lesz még mennie előre. Amennyiben a Milan vezet, az Atléticónak például kevés az 1-0, ha viszont az olaszok nem tudják legyűrni a Liverpoolt, akkor elvileg a portugáloknak itt jó a remi.

Nem érezzük magabiztosnak ezt az Atléticót, így inkább a hazai sikerre fogadunk, a fent említett ötlet mellett.

{"headTitle":"Porto-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto +0","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Második félidőben esik több gól","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3714020] 2021-12-07 21:00:00 FC Porto - Atlético Madridx;