Bajnokok Ligája

A szándékos sárgák miatt is erős ez a tipp!

  • varin

Két komoly érvünk is van, hogy miért erős ez a tipp, az egyik pedig a szándékos lapok.

391681

Az idény kérdése, hogy a Brugge a Bajnokok Ligája Kecskemétje, vagy a lila-fehérek az NB I belgái... Egy biztos, mindkét csapat csodát végrehajtva menetel céljai felé, pontosabban a Brugge alighanem már messze túl is szárnyalta őket azzal, hogy bejutott a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé. Aligha hittük, de az 5. fordulóban csak az a kérdés, hogy a belga bajnok mellett a Porto, az Atlético Madrid vagy a Leverkusen jut-e a nyolcaddöntőbe. Lássunk ismét egy érdekes tippet!

4010146

Mint arról már a tegnapi PSG-Maccabi meccsen is írtunk, több játékos is 2 sárgával áll, ami azt jelenti, hogy az eltiltás szélén táncolnak. Különösen érintett ebből a szempontból a Brugge, ahol Mignolet, Odoi, Sylla, Buchanan és Onyedika is kapott már két sárgát, márpedig az elefántcsontparti fiatal bekket leszámítva most is mind a kezdőben kaphatnak helyet.

De mielőtt rátérünk a lapos fogadásokra, lássuk, hogy áll a csoport! A belgák tehát továbbjutottak, egy döntetlennel pedig a csoportelsőség is zsebben lenne. Nem gondolom, hogy ez óriási prioritás Carl Hoefkenséknél, de ha már így alakult, miért is ne jönne össze ez is.

Akár vb, akár BL, a legjobb választásokat itt találod!

Ami a Portót illeti, 2 egység a fór az Atléticóval és 3 a Leverkusennel szemben úgy, hogy az utolsó körben a spanyol sztárcsapatot fogadja. Amennyiben a portugálok legalább ugyanannyi pontot szereznek, mint a Kusen, akkor a németeket biztosan megelőzik, vagyis egy német+portugál sikerrel a Porto már tovább is jutna.

Ez persze pokoli nehéz lesz, alighanem az utolsó körnek úgy vágnak majd neki a felek, hogy egy portugál-spanyol randevú lesz a 16-ért, ahol nem biztos, hogy nem jó a pontosztozkodás Galenóéknak.

És akkor azok a bizonyos lapok...

A belgák eddig szenzációs védekezésükkel virítottak nagyot, vagyis simán elképzelhető, hogy nem is lesznek hátrányban a meccsen, ugyanakkor a döntetlen nekik kedvezőbb eredmény. Az eredmény tartása mindenképpen amellett érv, hogy több hazai lap várható, ha pedig ehhez hozzátesszük azokat a játékosokat, akik nem is bánnák, ha besárgulnának, egészen veretes kis tippet kapunk, amelynél még vissza is kapnánk a tétet, ha a meccs végén ugyanannyi lap szerepelne a csapatok mellett.

{"headTitle":"Club Brugge-FC Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-26 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brugge + 0.0 lap","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[4010146] 2022-10-26 18:45:00 Club Brugge - FC Portox;