Bajnokok Ligája

Fogadáskészítővel támadunk az Arsenal-Porto BL-visszavágón

A portugálok egygólos előnyből utazhatnak a londoni visszavágóra.

Kedden és szerdán kerül megrendezésre a maradék négy visszavágó a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A keddi két ütközet közül jelen cikkünkben az Arsenal-Porto csörtével foglalkozunk. A találkozónak az angolok a masszív favoritjai, sikerüket átlagosan mindössze 1.25-szörös pénzért mérik, pedig az odavágót a portugálok nyerték meg...

Csapathírek

A felek közel három hete találkoztak Portóban, ahol egyik fél sem nőtt igazán a másik fölé, de végül a hazaiak örülhettek, akik a 94. percben nyerték meg a találkozót 1-0-ra, köszönhetően egy jól eltalált lövésnek, Galeno jóvoltából.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Az Arsenal azóta három Premier League találkozót vívott meg, s mindhármat megnyerte. A Newcastle csapatát 4-1-re, a Sheffield Unitedet 6-0-ra verte, míg szombaton 2-1-re nyerte meg a Brentford elleni városi rangadót. A begyűjtött kilenc pontjának, valamint, hogy vasárnap a Liverpool és a Manchester City 1-1-re végzett, élre állt a tabellán, avagy hiába van ugyanannyi pontja, mint a Vörösöknek, héttel jobb a gólaránya.

[4384185] 2024-03-12 21:00:00 Arsenal - FC Portox

A Portónak négyszer volt jelenése, a honi kupában 2-1-re nyert a Santa Clara otthonában, s jutott be a sorozat elődöntőjébe, míg a bajnokságban hét egységet kapirgált össze. A Gil Vicente otthonában csak 1-1-re voltak jók a kék-fehérek, ám aztán 5-0-ra (!) verték hazai pályán a Benficát, míg pénteken 3-0-ra győztek a Portimonense együttesénél. Ám így is csak a harmadik pozícióban vannak a bajnokságban, s hét pont a hátrányuk az éllovas Sportinggal szemben, amely eggyel kevesebb meccset vívott meg.

Jó formában vannak tehát a felek, s a hírek szerint kedden nem lesz sok hiányzójuk. A hazaiaknál Martinelli biztosan kimarad, míg Timber és Tomiyasu szereplése kérdéses, a vendégeknél pedig Sanusi, Taremi és Marcano maródi.

Mire érdemes fogadni?

Érdekes visszavágó vár ránk. Az Arsenalnak hazai pályán, ilyen formában, papíron gólokkal kellene nyernie, ugyanakkor a Porto is remek passzban van, s ugye az odavágón is bizonyított már, hogy abszolút nem lehet leírni...

Benne van a pakliban tehát egy szoros ütközet is, de úgy véljük, hogy ha lesz is meglepetés, az maximum a túlórában ütközik ki, avagy szerintünk az Arsenal behúzza a visszavágót. Azonban mivel a "H" nagyon keveset fizet, így fogadáskészítővel növeljük szorzónkat, aminek segítségével még 3,5-nél több büntetőlapra is teszünk.

Nagy a tét, visszavágó, ott van a Pepe-faktor is, mindemellett az odavágó öt sárgát hozott, avagy még Turpin játékvezetése mellett (igen, ő fújta a Ferencváros-Olimpiakosz második ütközetet, ami mindössze két sárga lapot hozott) is szerintünk össze kell jönne legalább négy büntetőlapnak. A fogadáskészítős tippre így pedig 1.80-szoros szorzót kapunk, ami részünkről bőven játszható kategória már.

{"headTitle":"Arsenal - Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal nyer + Több, mint 3,5 büntetőlap","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384185] 2024-03-12 21:00:00 Arsenal - FC Portox;