Bajnokok Ligája

1,80-as szorzóval próbálkozunk a Sahtar-Porto meccsen

Hamburgban fogadja a Sahtar Donyeck a Porto csapatát. Az esélyek a portugálok mellett szólnak.

Bár Ukrajnában továbbra is zajlik a háború, a Sahtar Donyeck vállalta az indulást a BL-ben, és mivel megnyerte a bajnokságot automatikusan ott van a főtáblán. A Sahtar a továbbjutásra ugyanakkor nem igazán gondolhat, hiszen a Barca mögött a Porto tűnik befutónak, igaz ha kedden sikerülne megszereznie a három pontot, akkor azért lehetne reménykedni. 

A bukik viszont a Portót hozták ki favoritnak, ráadásul a fogadók tétjei is a portugálok sikerét várják, így mostanra elég egyértelmű lett, hogy a tömeg a "V" felé keresgél.

Csapathírek 

A háborús helyzet miatt a Sahtar még tavaly kénytelen volt megválni minőségi légiósainak nagy részéről, így a brazil B-válogatott most már nem tagja a donyecki alakulatnak. Hírmondónak azért maradt még pár brazil, de ez a Sahtar már nem az a Sahtar, amit ez elmúlt 10-15 évben megszokhattunk, így játékerőben is messze van a legjobb éveitől. 

Hiányzói is lesznek a donyeckieknek, Lassina Traoré kimaradása nagy érvágás, de Bondár és Matvienko hiánya is fájó lehet. 

A Porto az elbukott portugál szuperkupa-döntő óta remekel, hiszen a megszerezhető 15-ből 13 pontot szerzett a bajnokságban, így megfelelő passzban van a BL-hez. A továbbjutás szempontjából kulcsmeccs lehet ez a portugáloknak, hiszen ha meglenne a három pont, akkor már rögtön az első kör után pozícióba hozhatnánk magukat. 

Aggasztó lehet ugyanakkor a sárkányoknak, hiszen több fontos láncszem is hiányzik majd a pályáról: Marcani, Grujic, Veron, Concencao és Evanlison is maródi.

[4314985] 2023-09-19 21:00:00 Shakhtar Donetsk - FC Portox

Mire érdemes fogadni? 

Nekem személy szerint az a tervem, hogy élőben megpróbálom majd kivenni a Porto sikerét, mert ez a levert odds már annyira nem nyűgöz le, és valahol 2.00-2.10-es oddson jó lenne elkapni a kettest. Majd nyilván meglátjuk valós időben, hogy sikerül-e a terv...

A meccs előtt viszont nem tennénk mást, mint a lapokat. A találkozót az olasz Davide Massa vezeti majd, akinek elég magas a statja a nemzetközi meccseken is. Márpedig ezen a találkozón bőven benne van a magas lap szám, hiszen az egyik oldalon ott van egy brusztolós, küzdős, ám extrákat nem igazán tudó ukrán együttes, a másikon pedig egy igazi latinos, szenvedélyes portugál gárda. 

A csapatonkénti két-két büntetőlap szerintem ebben a párosításban összejöhet, erre az opcióra pedig 1.80-as szorzót kaphatunk. 

  • Mindkét csapat legalább 2 büntetőlapot kap@1.80