Bajnokok Ligája

Mégis, hogy fogadjon így az ember a Juventusra?

  • varin

Két speciális tippel próbálunk nyerni a Porto-Juventus BL-találkozón.

Fogadj a cbeten a legnagyobb bónuszért! Részletek a cikkben!

Noha nevek alapján a Porto-Juventus csata meg sem közelíti talán egyik heti mérkőzés nívóját sem, kétségünk ne legyen felőle, hogy nem lesz igazán sima párharc. Az olaszok ugyanis rendkívül hektikus teljesítményt nyújtanak hétről hétre, ez pedig még a közepesen erős portugál csapat ellen sem biztos, hogy elég lesz, sőt...

Ugyanis már amikor éppen elkezdenénk bízni az Öreg Hölgyben, akkor produkálnak egy botrányos első félidőt és kapnak ki Nápolyban Pirlóék, amely a Scudetto-álmok szertefoszlását is könnyedén jelentheti. Persze aligha éri majd kritika minden idők egyik legjobb ex-futballistáját, amennyiben a Juve végre behúzza a BL-t, ám ez a formálódó csapat egyáltalán nem tartozik a sorozat favoritjai közé. Ugyan Pirlónak túl sok hiányzója nincs, de Dybala, Arthur és Cuadrado is fontos játékosnak tekinthető.

{"headTitle":"Porto-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto","odds":"3.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Hosszú hetek óta hallani olyan hangokat, hogy Pirlo állása közel sem tekinthető stabilnak, ám a korábbi milánói fazonszabász bebetonozhatja székét, hiszen a Zebrák előtt könnyű meccsek állnak és papíron a Porto ellen is favoritok. A mester azért elmondta, hogy óvatosan kell bánni ezzel a favorit jelzővel, hiszen a Porto nagyon veszélyes csapat.

Kirobbanó formában ugyanakkor a portugálok sincsenek, a négy nyeretlen találkozó zsinórban például egyedülálló sorozatnak számít. Hétvégén a Boavista ellen kellett 0-2-ről visszakapaszkodni, de a Belenenses és a Braga elleni remik lassanként azt jelentik, hogy idén a csapat csak az ezüstéremért lehet harcban. Mindazonáltal említésre méltó, hogy 13 ponttal hozták le a csoportot Maregáék, és azért az Olimpiakosz vagy a Marseille nem az a könnyen verhető együttes egy portugál csapatnak.

Két éve a Porto alaposan megfricskázta a Juventus egyik honfitársát, hiszen a Roma testén át jutott a negyeddöntőbe, ám az azért kétségek nélküli, hogy ez a Juventus is sokkal erősebb, mint az a Roma. A két fél 2017-ben találkozott legutóbb, akkor kettős győzelemmel és 3-0-s összesítéssel jutott tovább a zebracsíkos csapat, és bizony most sem várhatunk igazi gólgálát.

Nem véletlen, hogy a fogadóirodák már a 2.5 overre is bőven 2 felett fizetnek, nincs benne ebben a mérkőzésben a gólzápor. A cbet kínálatát vizsgálva találhatunk azért fogadásra érdemleges opciót. Az "awayteam no bet" például egy izgalmas kis fogadási lehetőség, ahol is úgy fogadhatunk, hogy Juve-siker esetén visszakapjuk a pénzt. Mivel egyébként is a legvalószínűbb kimenetel itt a döntetlen, a legkevésbé pedig a Porto-siker van benne a pakliban, jó ötlet lehet így tenni a remire.

A másik ajánlatunk Federico Chiesára szól, aki igen szorgosan lövöldözik középpályás létére is. A 23 éves szélső a Napoli ellen például négyszer próbálkozott, de több olyan meccse is volt, ahol bőven megvolt neki a cbet által kínált 1.5-ös line.

{"headTitle":"Porto-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus győzelemnél a tét visszajár (Awayteam no bet) - Döntetlen","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Federico Chiesa 2 vagy több lövés","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3497094] 2021-02-17 21:00:00 FC Porto - Juventusx;