Bajnokok Ligája

Őrült elképzelés, hogy leadja ezt a BL-meccset a Milan?

  • varin

Jelenleg az a helyzet, hogy az olaszoknak sokkal kevésbé fontos ez a meccs, mint a portugáloknak.

361028

Három fordulót követően reális esélye a továbbjutásra nem maradt az AC Milan csapatának a Bajnokok Ligájában. A szinte biztos csoportgyőztes Liverpooltól is pontot kéne csennie az olaszoknak és valószínűleg az Atlético Madrid pályáján is nyernie kéne Stefano Pioli gárdájának, ez pedig jelenleg nem tűnik megvalósíthatónak. Ám a harmadik hely még így is EL-szereplést érhetne, erre azonban jelenleg tényleg semmi szüksége a Rossoneriknek.

3714016

A bajnokságban ugyanis továbbra is minden csodálatosan alakul, a győzelmek egymást követik, a Napolival pedig fej-fej mellett haladnak Ibráék az első hely felé. Hétvégén viszont egy nem akármilyen 90 perc vár a Milanra, hiszen az Inter ellen óriási derbi várható, ahol a tét, hogy le tudja-e igazán szakítani a városi riválist a trónkövetelő vagy pedig a címvédő feljön a tesó nyakára. És ebbe a meccsbe zavar bele egy kicsit a Porto elleni csörte.

Persze kétségünk se legyen felőle, hogy a fenti okfejtésnek hírét-hamvát sem halljuk majd egyik főszereplő szájából sem, de arra is mernénk fogadni, hogy ha most választhatna Pioli a 3. és a 4. hely között, utóbbira voksolna.

Egyszerűen olyan lehetőség előtt áll a Milan, amely messze felülírja egy esetleg BL-továbbjutás lehetőségét, ennek érdekében pedig áldozatot kell hozni.

A Porto ellen persze nem kell nagy csodának történnie, hogy a Milan ne nyerjen, a portugálok hazai pályán is lefocizták az olaszokat, a bajnoki forma pedig itt is tökéletes.

Emiatt akár benne van egy nagyon alternatív kezdő is milánói oldalról. Ibrahimovic játékára nincs sok esély, Theo Hernández viszont a bajnokságban eltiltott lesz, így ő pályára léphet. Hiányozhat viszont Maignan, Rebic, Bakayoko és Castillejo, akik mind-mind sérültek, a visszatérők között egyedül Florenzi és Messias szerepvállalása lehetséges.

Nem kizárt természetesen, hogy a sötétben tapogatózunk a fenti teóriával, de ezt a találkozót mi most a vendégeknek adjuk, legalább egy szerzett pont erejéig.

{"headTitle":"Milan-Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-03 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto +0.5","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Milan 1,5 gól alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3714016] 2021-11-03 18:45:00 AC Milan - FC Portox;