Bajnokok Ligája

A Barca-Napolira meglepő, az Arsenal-Portóra pedig simának tűnő lapos tippjeink vannak

Kedden két nagyágyú, Makkelie és Turpin vezetnek, így külön izgalmas kivesézni a lapos piacokat.

Szemben a múlt heti találkozókkal, ezen a héten négy teljesen nyílt BL-párharc visszavágójára kerül sor. Két mérkőzés folytatódik 1-1-ről, kettő pedig a most idegenben játszó 1-0-s vezetéséről, így parázs ütközetek várnak ránk. Lássuk először, mi várható a keddi két összecsapáson, természetesen a lapok szemszögéből, a Tippmixpro bőséges kínálatából.

 

Barcelona-Napoli

Meccsnullról folytatódik a Barcelona és a Napoli ütközete, amely igencsak fontos abból a szempontból, hogy vajon melyik fél képes megmenteni a szezonját. A maximum dobogóra esélyes katalánok és a Mazzarri kivágását követően életjeleket mutató nápolyiak meccsén várható bőségesen feszültség. Ugyan az odavágó csak három katalán kártyát hozott, a 25 szabálytalanság azért már ekkor jelezte, nem biztos, hogy békés lesz a visszavágó.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

A sípmester ezúttal a holland Dannie Makkelie lesz, akinek ez lesz a szezonbeli hatodik európai kupatalálkozója. Noha a Newcastle-Milan egy igen kemény, 7 lapos csörtére sikeredett, a maradék négy meccsen összesen csak 9 sárga lapot osztott ki.

A két csapat két évvel ezelőtt az Európa Ligában találkozott egymással, akkor az 1-1-es barcelonai odavágót követően Nápolyban 4-2-re nyert a Barca. Az első meccs 4, a visszavágó 3 sárga lapot hozott csupán.

A döntetlenről induló párharc abból a szempontból nem a lapok barátja, hogy egyik félnek sem kell feltétlenül nagyon kezdeményezőleg fellépnie, így egyik sem a védekezésre rendezkedik be. Ugyanakkor túlzott kockázatot sem vállalnak majd a csapatok, a mérkőzés hajrájához érve ez pedig tovább redukálódik majd.

Egy korai gól (főleg olasz) jót tenne a lapoknak, de nem vagyunk benne biztosak, hogy Makkelie az ideális sípmester az 5.0-s line megugrásához. A holland rigó ezen a határon az utolsó 13 meccséből csak 3-szor overezett, így mi talán inkább az "alatt" opcióra voksolunk.

{"headTitle":"Barcelona-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5.0 lap alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Arsenal-Porto

Alaposan borult  viszont a papírforma Portóban, ahol a portugálok egy kései góllal legyőzték az angol listavezetőt. Az Arsenalnak így tehát kaparnia kell a továbbjutásért, míg Pepéék elővehetik a keményebbik énjüket, jöhet az ellentmondást nem tűrő védekezés. Az első meccs 36(!) faultot hozott, amelyre az 5 sárga nem is sok, a holland Gozubuyuk sporttárs akár többet is kiszórhatott volna.

Ezek után kíváncsian várjuk, Clément Turpin éppen milyen hangulatban kel majd fel kedden az ágyából, nála ugyanis gyakran megjelennek a végletek. Idén neki is ez lesz a hatodik találkozója, és bár a 22 lap nem sok, azért ez a meccs aligha lesz olyan sima, mint mondjuk a Fradi-Olimpiakosz visszavágója.

Minél nagyobb a kombi, annál nagyobb a nyeremény!

Többen azonban az eltiltás szélén állnak, Declan Rice mellett a vendégektől Pepe Aquino, Cardoso, Conceicao és Joao Mario is 2 sárgával áll, így nekik nem fér bele egy újabb.

Nem is kérdés, nálunk az over a jó tipp. Amíg nem vezet kettővel az Arsenal, addig itt ellentmondást nem tűrő játék várható a portugáloktól, de néhány angol kártya is becsúszhat. A 4.5-ös line overezése mellett külön a vendégeket is lapoztatjuk, fűszerezve egy játékos speciális tippel - a Porto támadóját, Evanilsont lapoztatjuk, aki az odavágón is háromszor faultolt.

{"headTitle":"Arsenal-Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.5 lap felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Porto 3.5 lap felett","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Evanilson lapot kap","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}