Bajnokok Ligája

Nem véletlen ez a határ, ezen a BL-meccsen komolyan folyhat a vér!

  • varin

Szoros meccs is várható Madridban, jó is a spori és a közelmúlt is ígéretes. Minden adott egy horrorfilmez.

Egyetlen mérkőzés kapott a fogadóirodáktól 5.0-s lap line-t a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, az sem véletlenül. A Wanda Metropolitanóban ugyanis az az Atlético Madrid és Porto csap össze, amely tavaly nem kötött életre szóló barátságot a 180 perc alatt.

4010138

2021-ben az első és a hatodik meccsen találkoztak a felek, akkor Portóban például ki-ki meccsre került sor. Most a történelem ismétli önmagát, hiszen Madridban nyitják a csoportkört a fiúk, ahol megint csak kilátásban van egy kemény 180 perc.

Tavaly Madridban 11, Portóban pedig 8 lap került felmutatásra, összesen három piros lappal fűszerezve.

Ugyan a tét korántsem lesz akkora, mint a tavalyi visszavágón, ráadásul a Bruges-Leverkusen kettős könnyebb feladatnak tűnik, mint volt a Liverpool-Milan, mindenesetre biztosan nem felejtették el az afférokat a játékosok.

Lesznek azonban fontos hiányzók a hazai oldalon, amely valószínűsíti a még kiegyenlítettebb meccset, amely hozzásegíthet minket a lapokhoz. A madridiaknál ugyanis Oblak kapus mellett Sergio Reguilón, Stefan Savics és Felipe sem léphet pályára, így a 3-5-2-es felállásban Reinildo, Witsel és Giménez állhat a védősorban.

Noha már begyűjtött egy bajnoki vereséget a Porto, azért a forma így sem rossz, míg az Atlético kissé hektikusan indította az évet, a Villarreal és a Sociedad is pontokat rabolt a Matracosoktól.

No, de nem is érdemes elkanyarodni az eredeti gondolattól. Madridban a lengyel Szymon Marciniak dirigál majd, akinél kevés rutinosabb játékvezető van. Tavaly 8 meccsen dirigálva nem volt túl magas az átlaga, de azért bőven képes 5-6 lapot is felmutatni. Idén egyetlen BL-selejtezőn jutott szóhoz, akkor a PSV-Rangers találkozón 8-szor is kivándorolt a zsebéből a sárga lap.

Nem várunk könnyű meccset az Atléticótól, meg fognak szenvedni a spanyolok, és inkább x2-re áll a találkozó nálunk. Azonban ez az a párosítás, ahol nem érdemes lapokon túl mással kockáztatni.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz kiállított kapus","odds":"30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"5.0 lap felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[4010138] 2022-09-07 21:00:00 Atlético Madrid - FC Portox;