Bajnokok Ligája

Ha kikap, szinte biztosan kiesik a Milan!

  • varin

A bámulatos fordítás után egy rendkívül nehéz, de kötelező győzelem előtt állnak a Rossonerik.

Nagyjából minden a papírformának megfelelően alakul a Bajnokok Ligája B-csoportjában, legalábbis az favorit kimenetelnek volt tekinthető, hogy a Liverpool és az Atlético Madrid jut tovább. A két meccs után 0 ponttal álló Milan kizárólag akkor mentheti meg továbbjutásról szőtt álmait, ha a Portót oda-vissza legyőzi, ehhez pedig a hétvégi bámulatos fordítás kell erőt adjon Stefano Pioli csapatának.

3714015

A Rossonerik ugyanis 0-2-ről mentették meg a Verona elleni ütközetet, ezek a sikerek pedig mindig sokkal többet jelentenek 3 pontnál. A milánóiak hatalmasat harcoltak a Hellas ellen, amelyet az is jelzett, hogy többen könnyek között hagyták el a pályát a lefújást követően.

A Porto ellen viszont már ilyen fiaskó nem férne bele, hiszen a portugál együttes kategóriákkal jobb egy olasz középcsapatnál. Ugyanakkor a Portónál is 4-6 ponttal kalkulálhatnak csupán, mert bár a Madridban megszerzett 1 pont még értékes lehet, a Liverpool elleni ötös már kevésbé néz ki jól.

361028

Kár igazából itt görcsölni alternatív ötleteken, egyértelmű, hogy az érték a lapokban van. A Milan 9, míg a Porto "csak" 7 lapot hozott két meccsen, a találkozó játékvezetője pedig a nemzetközi meccseken igencsak produktív Felix Brych lesz. Hatpontos meccs, várhatóan rengeteg lappal...

{"headTitle":"Porto-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3714015] 2021-10-19 21:00:00 FC Porto - AC Milanx;