Játék

Hathárom BL & EL Totóbajnokság - itt a 5. szelvény!

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 5. szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

A hosszúra sikeredett válogatott szünetet követően végre újfent terítéken lesznek a világ legrangosabb kupasorozatai, így tovább robog a Hathárom ingyenes Totóbajnoksága is. A kiírás negyedik körében is rengeteg szelvény érkezett, ám a legjobb két játékos is "csak" 9 meccset talált el a 14-ből, reméljük ezt azért sikerül túlszárnyalnotok az újabb csokornyi összecsapással. 

Szelvénygyilkos összecsapásból volt bőven az utóbbi fordulóban is és ami szembetűnő, hogy kifejezetten sok remi született, pontosítva a szelvényen szereplő mérkőzések fele pontosztozkodással zárult. Meglepetésekből persze szinte sosincs hiány, ezért is szép ez a játék, na, de nem is húzzuk tovább az időt, X-elésre fel!

A szelvényen továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük pedig helyet kapott például a City-PSG csúcsrangadó második felvonása és a Betis-Fradi visszavágó is!

Ezúttal sem állítjuk, hogy könnyű szelót állítottunk össze, de így annál izgalmasabb lesz a küzdelem! 

FIGYELEM! A Totószelvényt kedden 18:45-ig lehet kitölteni!


A heti szelvényeket minden játékhét előtti vasárnap 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát az ötödik 13+1-es szelvény: 

5. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!