Játék

Hathárom BL & EL Totóbajnokság - itt a 6. szelvény!

Felkerült a Hathárom Totóbajnokság 6. szelvénye - ezúttal nem csak a telitalálat, de a 0 is Jackpotot érhet!

Minden jónak vége szakad egyszer, így a Hathárom közkedvelt Totóbajnoksága is az utolsó etaphoz érkezett. Búsulni persze kár lenne, hiszen egyrészt növeljük a tétet, másrészt decemberben sem maradtok majd játék nélkül, ugyanis hamarosan rajtol az ország egyik kedvenc sporteseménye, azaz a PDC Darts-vb, amit természetesen mi sem hagyunk szó nélkül. Na, de addig is még

itt az utolsó szeló, amelyen most nem csak a telitalálattal viheted el a 100 ezer forintos Jackpotot, hanem akkor is, ha kereken 0, azaz nulla összecsapást húzol be helyesen!

Igen, jól látod, ha már eleged van, hogy nem jönnek be a megérzéseid, akkor megpróbálhatod akár fordítva is és rámehetsz a 0 találatra, amit ha sikerül elérned, tiéd a Jackpot. Kiemelendő még, hogy a nyeremény kiosztásán is változtattunk kicsit, ezúttal a legtöbb találatot jegyző összes játékos megkapja a díjat, azaz az 5000 forintos sportfogadó tőkét és a Logibet-előfizetést!

A szelvényen továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük pedig helyet kapott például a sorsdöntő Bayern-Barca vagy a Fradi utolsó csoportmeccse is!

Ezúttal sem állítjuk, hogy könnyű szelót állítottunk össze, de így annál izgalmasabb lesz a küzdelem, főleg, hogy a 0 találat is 100 ezret ér! 

FIGYELEM! A Totószelvényt kedden 18:45-ig lehet kitölteni!


Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ha még nem tettétek volna meg, ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát a hatodik, tehát egyben utolsó 13+1-es szelvény: 

6. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!